FroS-t Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Oj nie marudz To pod jakims KFC czy coś a nie jak bezdomni na parkingu, ja lece teraz w miasto bo musze załatwic kilka rzeczy mimo niedzieli, to mój jedyny dzień wolny dziś, od 10 dni jestem bez przerwy w pracy......także bajka ogólnie, , jak cos to napiszcie tutaj albo na face, może KFC przy makro, kanapke zjemy na szybko czy coś, a jak nie no to standart przy Artego Arena i tyle.............
suppapeter Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam panów, mi w zasadzie bez różnicy możemy się spotkać przy kfc na makro, kto będzie miał ochotę ten zje dla każdego coś dobrego. więc 16 ?
FroS-t Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 16:00 na pewno co do miejsca to wybierzcie czy Multikino, czy jakis Mc Donalds jakiś czy KFC, ja uciekam, jak cos to dajcie znac na kom, czy przez fejsbuczka
suppapeter Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 to niech będzie kfc przy makro, lub standardowo artego arena czekam na wypowiedzi od innych
bula87 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Ok, to ustalmy KFC przy Makro o 16:00 mozba isc na kawe. Do zobaczenia!
bula87 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 15 godzin temu, FroS-t napisał: ps Barrtek graty założone , Thx Super! A do mnie doszła paczka z Shiny Garage tylko muszę jeszcze auto "wybrać"
Brzeziak Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 U mnie tez już braki w kosmetykach uzupełnione na sezon. Tylko za autem czekam bo jeszcze u lakiernika
przemciotorun Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 zrobilem porzadki w swoich kosmetykach i moze by sie cos komus przydalo Zawartość dodana 1 minute later
Rekomendowane odpowiedzi