Artur82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 no ja sie nie upieram tylko proponuje :> PS. Reniu zrob jak masz czas to drugie VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 dzis albo jutro obieram autko :> zapieram je do SPA (jeszcze bez polerowania) i w niedziele raczej na 100% jestem.co do Torunia to jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 tym razem jeszcze Bydgoszcz zróbmy ja chciałem dziś umyć samochód... ale chyba jednak odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 PS. Reniu zrob jak masz czas to drugie VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 też fajnie wygląda... ja bym się chyba na tych skupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No ja wkoncu tez bym chciał ekipe zobaczyć Takze daj boze ze bede i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Sama felga nie jest zła, mam tylko obawy czy w 17" będzie robić dobre wrażenie na dużej budzie B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Na moje tamte 1 duzo lepsze Te rzeczywiscie za bardzo oklepane Sam nawet mam takie zimowe plastik alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Spot Niedziela 21.02.2010 godz. 18 Bydgoszcz, dolny parking Tesco, sektor 4 1. Reniu 2. jedrekx 3. Kierownik 4. manny90 5. Grzechu (jak mechanik raczy zrobić autko) 6. Kukoc 7. Wanted (?) 8. Petara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 ja juz raczej sie zdecydowalem i beda to te grugie oklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 przy seryjnym zawiasie rzeczywiście może być trochę lipnie... ale jakby obniżyć o -20mm albo o -30mm to byłoby dużo lepiej IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wanted Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja optuję za Bydgoszczą a mógłbys napisac dlaczego??? bo lubię jasne sytuacje kolego :gwizdanie: bo ja np jestem,nie bede się rozpisywal od kiedy w klubie i optuje ty razem za toruniem i ciebie tez zapraszam, co ty na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Spot Niedziela 21.02.2010 godz. 18 Bydgoszcz, dolny parking Tesco, sektor 4 1. Reniu 2. jedrekx 3. Kierownik 4. manny90 5. Grzechu (jak mechanik raczy zrobić autko) 6. Kukoc 7. Wanted (?) 8. Petara 9. Tomek4don( jak wymienie przewód hamulcowy z przodu to też zawitam, bo dzis pęk wąż mi niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Kierownik moze sie skusisz?? http://moto.allegro.pl/item930332503_prawdziwe_s4_2_7_biturbo_quattro_full_opcja_black.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 majki moze nastepnym razem spotkamy sie w Toruniu, bo widze ze tearz chlopaki ustalaja tesco bydgoszcz... Majki zapraszam do bydgoszcz i ustalamy wtedy nastepny spot w Toruniu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Mi Toruń pasuje Trzeba w końcu World Press Photo ogarnąć, więc i tak do Torunia w najbliższym czasie zawitam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 a mógłbys napisac dlaczego??? bo lubię jasne sytuacje kolego :gwizdanie:bo ja np jestem,nie bede się rozpisywal od kiedy w klubie i optuje ty razem za toruniem i ciebie tez zapraszam, co ty na to Majki wyluzuj... złość urodzie szkodzi Po prostu czasowo bardziej mi pasuje szybki spot, tylko tyle, bez żadnych podtekstów i ukrytego dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie widze na liscie starej gwardii?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Może nie chcą się deklarować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi