jedrekx Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja miałem problem żeby z garażu wyjechać bo to białe gówno przymarzło :/ ale ogólnie przynajmniej już topnieje
Reniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja bym się wyp*** przy wyjściu z bloku Ogólnie jakaś lipa z tą pogodą Grzechu... czy teraz również Ty zamawiałeś pogodę?
Kierownik Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Tak slisko to juz dawno nie bylo ... na kaliskiego rano kolesia postawilo w poprzek drogi ... ja na heble , a on dalej do przodu jak z karabiny. 30 cm od goscia sie zatrzymalem :>. A by było ...
nowekbdg Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ktos cos potrzebuje z gdanska jutro sie wybieram.Gdzie kupic olej do silnika ma ktos taniej panowie??
Reniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Dobrze zerknąć tu: http://www.a4-klub.pl/smf/rabaty_promocje-b25.0/
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja bym się wyp*** przy wyjściu z bloku Ogólnie jakaś lipa z tą pogodą Grzechu... czy teraz również Ty zamawiałeś pogodę? nie, tym razem nie.kurde rano o 5 nie szło szybciej jechać na tych letnich laczach jak 40km/h [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 15:18_________________________________________________a tak wogóle to jaki jest całkowity koszt założenia lampek polift?? tzn lampki + ile???
siucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Siemka może ktoś mi powiedzieć czy nadal jest aktualny spot w Toruniu w Niedzielkę?? Pozdro
Reniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Lampy (~400) + silniczki (2x30) + piny i wtyczki (~100) + browar (??) Potem tylko podłaczenie elektryki i regulacja. EDIT Siemka może ktoś mi powiedzieć czy nadal jest aktualny spot w Toruniu w Niedzielkę?? Pozdro Niby tak, choć nie wiem czy jak będzie padać to znajdziemy tam jakieś zadaszone miejsce :gwizdanie:
siucek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Zapomniałem zapytać gdzie i o której jeśli oczywiście będzie??
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Lampy (~400) + silniczki (2x30) + piny i wtyczki (~100) + browar (??) Potem tylko podłaczenie elektryki i regulacja. kurde, żeby nie ten browar bo byłoby mnie stać [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 15:47_________________________________________________ Zapomniałem zapytać gdzie i o której jeśli oczywiście będzie?? pewnie ruszymy ze strzyżawy, godzina do ustalenia[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 15:49_________________________________________________zapowiadają zimną niedziele bez opadówhttp://pogoda.onet.pl/0,814,38,,,torun,miasto.html
Reniu Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 kurde, żeby nie ten browar bo byłoby mnie stać To browar zostaw w gestii kolegi z którym będziesz rezał, za możliwość udziału w niesamowitej przemianie krokodyla
Artur82 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 kto jest w stanie podlaczyc radio concerta do mojej niuni bo sam sobie raczej nie poradze
nowekbdg Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 siucek porwany z drugiego forum a4 przezemnie
Petara Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Oj nowek nowek nie ładnie podkradać klubowiczów...A na eu mają też spoty??
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ciekawe za ile poszedł transfer z eu do pl
Rekomendowane odpowiedzi