Newman Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 no wlasnie.. Gumol zapodaj foto jak mozesz
Gumol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 zapodam zapodam jakbym mogl nie upublicznić tak rzadkiego widoku ale to popoludniu No i jak mowilem tak sie stalo Jako ze dzien byl w niedziele mrozny, a i sadelka sie troche przybralo przez swieta:) Niektorzy postanowili troche sie pogimnastykowac:P Potem troche leserowania gdzies z boku samochod pozostawiony bez operatora:P No ale Adam Słodowy dał jak zwykle rade i z pieknego audi zrobil traktor Jako ze było zimno fotek tylko tyle z tego samego powodu operator aparatu nie zauwazyl ze przeslona ustawiona za duza no i fotki za ciemne:) Dlatego je rozjasnilem i jakosc jest jaka jest No i spot mozna podsumowac jednym zdaniem:P A4 na seryjnym zawiasie + 18" kola = kupa
89pawel89 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam:) Pisze z takim zapytaniem ponieważ wybieram się na spot w najbliższą niedzielę, czy będzie ktos z vagiem?
przemciotorun Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 postaram sie tez byc ale nie tak jak w zeszlym tygodniu....
Gość emka11 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 WITAM.A O KTÓREJ I GDZIE TEN ZLOCIK TO MOŻE TEŻ SIĘ ZJAWIMY PO DŁUGIEJ PRZERWIE :hi:POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW
Gumol Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 normalnie jest o 14 na luczniczce jednak przy tej pogodzie proponowalbym godzine 14 podziemny parking tesco
qoperek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 nie ma ktoś za dużo oponek zimowych :gwizdanie: bo śniegu dzisiaj napadało a co niektórzy myśleli ze zimy nie będzie złapię jakiegoś renifera i przybędę
Reniu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Również postaram się wybrac a że miałem za daleko do wulkanizacji, zimówek będzie brak
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 mam nadzieje ze moje zimowki poradza sobie z dojazdem bo teraz dosc mocno posypalo u nas
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 A dzisiaj piękne słoneczko, więc pod Łuczniczką co?
qoperek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no tez tak myślę, zimno nie jest bo już wynurzyłem się z nory wiec można na powietrzu
Gumol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 a ja odpadam bo z mojego sie robi allroad
qoperek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja będę ale niezadługo bo mi wyskoczyła pewna sprawa
Gość emka11 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 MY TEŻ ODPADAMY BO AMELKA CHORA.MOŻE NASTĘPNYM RAZEM...
axel Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 A ja wróciłem nad ranem do Bydzi.. musiałem odespać prowadzenie przez śnieżyce Było wesoło od Łodzi aż po Ciechocinek biało, a z gór daleko..., 40-60km/h Było sobie kupić tylko mnie mijały znaczki 4x4, AWD, quattro Pozdrawiam i do następnego razu
Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Fajno było, nawet bez quattro Cała Łuczniczka skuta lodem, amatorów slizgania było sporo więc i my na odchodne zaliczylismy kilka slide'ów
Newman Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 yoyo było pozytywnie... myślałem że nikogo nie bedzie a tu taka miła niespodzianka :]
Rekomendowane odpowiedzi