Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

djbinek to może spotkamy się na wylocie na Bydgoszcz przy Citroenie o 13:35 to pojedziemy razem?A jak ktoś chętny na zlocik to przy Citroenie i o 13:40 ruszamy :good:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja podjadę :good:

Opublikowano

siema dropsone a jakie masz programy do tego vaga bo tez zakupilem na allegro ale cos niezbyt dziala??

VAG-COM Release 311-2, Polski VAG 4.9 - nie zawsze chce dzialac, a co o 311 to u mnie chodzi oki ale nie raz glupial na innych autkach[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 12:38_________________________________________________

Ja podjadę :good:

poczekaj do 2.8. to sprobujemy wykasowac moim kompem

Opublikowano

to ja tez jakoś podjadę ale na nie długo bo mam zlot rodzinny ;d

Opublikowano

kurw... jadę teraz z corka do szpitala , znowu ma gorączkę ...wiec nie wiem ile będzie osób i na która się wyrwę

Opublikowano
37198770ez5.th.jpg 52558098qq5.th.jpg 31549861tn3.th.jpg 65680738nz6.th.jpg 97676645al2.th.jpg
Opublikowano

a gdzie sie wybieraliście beze mnie :chytry:

Opublikowano

Fajnie było, też zapodam foteczki:)

Opublikowano

MIŁO BYŁO!TROSZECZKĘ ZIMNO I POJECHALIŚMY NA KAWE I WYSŁAĆ LOTTO A MOŻE SIĘ UDA HA HA :wallbash: ZA 2 TYGODNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO TORUNIA CO NAJMNIEJ W TAKIM GRONIE JAK DZISIAJ,A IM WIĘCEJ TYM LEPIEJ :good:

Opublikowano

:naughty:

No,no nam się dzisiaj udało spotkać na stacji Jet w Toruniu. :gwizdanie:

Całe 3 autka,ale już plany są i będą napewno następne spotkania.

Był kolega Majki,Marcintoruń i ja.

I to jeszcze wszystkie trzy audiczki z takimi samymi silnikami :naughty:

Było wesoło i sympatycznie.Fotek brak bo zdjęcia nie wyszły(było za ciemno) :confused4:

Pozdro dla Wszystkich :cool1:

Opublikowano

FOTKI ZE SPOTU W BYDZI

329551d1cfda7986m.jpg

61f89c3c7c8d9fcbm.jpg

FOTKI MOJEGO NOWEGO NABYTKU: FELGI 17' Z OPONKAMI LETNIMI, (3 GODZINIKI POLATAŁEM DZISIAJ NA NICH, TERAZ NIECH CZEKAJĄ DO WIOSNY :))

862cfbbb878a4f2fm.jpg

9b2e3e1a363855e2m.jpg

7859e28d8fda2785m.jpg

PS. JESTEM ZA TYM ABY ZA 2 TYG SPOTKAĆ SIĘ W TORUNIU, CHĘTNI PROSIMY O ODP. pOZDRAWIAM!

Opublikowano

binek stoi jak traktor na 17 :tongue4:

Opublikowano

PRZEMAS FELE SUPER :naughty:!!!WŁAŚNIE O TAKICH MYŚLAŁEM.ALE RZECZYWIŚCIE TROSZECZKE ZA WYSOKO STOI,BĘDZIESZ MUSIAŁ WIOSNĄ ZAINWESTOWAĆ W NOWE SPRĘŻYNY ŻEBY TROCHĘ TĄ ŚLICZNOTKĘ OBNIŻYĆ :good:

Opublikowano

hehe Newman serio wiesz? :P:P Przemas a tak na powaznie jak chcesz to mam na sprzedaz sportowy zawias KW w naprawde dobrym stanie.

Opublikowano

no ja ... wy macie tdi czyli jeździcie na mazur :decayed::polew: :polew: :polew: wiec będzie pasowało ... wlasnie łukasz jakbyś felg chciał się pozbyć lub zamienić na ori 16 z dopłata ( czyt. flaszka duża :kox:) to wiesz gdzie szukać :gwizdanie:

Opublikowano

Z tym obniżeniem to ciężki temat. Wiecie jakie mamy drogi, szczególnie lokalne, na wsiach. Ja oprócz lepszego wyglądu nie widzę innych plusów.

Opublikowano

DJBINEK to trzeba zapodać temat gdzie się umówimy w grodzie Kopernika :cool1:

Jeśli koledzy z zamiedzy oczywiście są za spotkaniem u nas. :wink4:

Jest kilka ciekawych miejsc,może razem coś ustalimy.

Pozdro .

Opublikowano

moze koledzy z bydzi pzrzyjada do torunia na spotkanko tez mamy kilka fajnych miejsc