Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe, Zuzie pewnie nie o taki temat chodziło Nowek :) wiesz ile od Ciebie wracałem? 50 minut!! :/

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

co Wy wiecie o paniach???

wszystko :evil:
Opublikowano

no "coś" tam chyba wiemy... ale jak coś to możesz korepetycji udzielić hehe :) będziesz w niedzielę w Toruniu?

Opublikowano

a może popiszemy z facetami o facetach??? :cool1:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:22_________________________________________________

no "coś" tam chyba wiemy... ale jak coś to możesz korepetycji udzielić hehe :) będziesz w niedzielę w Toruniu?

BĘDĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:23_________________________________________________jedrekx to może wymienimy się informacjami???

Gość -makaveli-
Opublikowano

tylko weź zeszyt jakiś i notatki rób :polew:
Opublikowano

22:23[/size]_________________________________________________jedrekx to może wymienimy się informacjami???

na jaki temat? :decayed:

Opublikowano

obawiam się, że zeszyt może nie wystarczyć... :polew:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:26_________________________________________________jedrekx czy ty jesteś pod wpływem %??? przecież piszemy o kobietach i mężczyznach :evil:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:27_________________________________________________ja sprzedam Ci ściśle tajne info jak postępować z kobietami, a Ty powiesz mi jak zniewolić faceta, hahaha :polew:

Opublikowano

ja pod wpływem? nieeeee :gwizdanie: ja bardzo rzadko piję.. wręcz prawie wcale :kox: możemy podyskutować... ale nie wiem czym to się może skończyć :gwizdanie: oczywiście boję się tych Twoich rękawic co w bagażniku miałaś ;)

Opublikowano

lepiej nie bo nie chcę tak wyglądać --> :decayed: CB już wybrałaś?

Opublikowano

CB tak jak napisaliście, wybiorę się do serwisu, pooglądam, poprzymierzam, pobawię się, a potem zamówię z allegro. Ale to dopiero w na początku czerwca, bo w tym miesiącu mam zachciewajkę na teatr i operę w Warszawie i jakoś tak pochłania mi to kasę...

Opublikowano

aaa wszystko jasne :)

Opublikowano

yyy

witam wszystkich :przebiegly:

chyba wpadłem nie w pore .

Dziekuje, za oferty.

Artur dziekuje za wsparcie , mam nadzieje ze auto znajdę w tym roku :gwizdanie:

Opublikowano

na pewno coś znajdziesz Kierowniku :good: poszukamy w DE i będzie GIT :good: a teraz mówię Wam dobranoc bo jutro ok 7 wyruszam z domu z autkiem do Łabiszyna w celu upiększania ;) do jutra :hi:

Opublikowano

Dzieki Jedrzej !

Powodzenia z modami i szerokiej drogi :decayed:

Opublikowano

Jedrek ale romantyczna rozmowa o CB :naughty: Ja mam zdanie o kobietach i facetach kobiety się dzielą na 3 rodzaje faceci na dwa :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

bez obrazy Panie nasze

mozg+_kobiety.jpg[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 23:15_________________________________________________Uwaga_toksyczna_kobieta....jpg