karolusss Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witamy świeżaka Niech Ci forum lekkim będzie Ps. Ostatnio tyle kalendarzy nawtykalem ze juz mi sie skonczyly... ma ktos cos na stanie?
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Karol moge Ci dac na spocie jeszcze kilka otles2 witaj! zapraszamy na spot, który będzie w niedzielę
Reniu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Tja... zaplanowane mam 13.06 więc teraz też równie spontanicznie będę musiał odpuścić
Kierownik Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 szkoda , ale za to 13stego sobie odbijemy
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Reniu nie możemy bez siebie wytrzymać dłużej jak 6 dni no i nasze Audiczki też za soba tęsknią to jak Panie i Panowie z niedzielą?? jestem otwarty na wszelkie propozycje. może małe głosowanie?? a) piecki pas koronowo c) borówno d) inne miejsce
karolusss Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 w kolejnosci co do checi odwiedzenia a) piecki pas koronowo c) borówno d) inne miejsce
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 B a) piecki = 0 pas koronowo = 3 c) borówno = 0 d) inne miejsce = 0
Kierownik Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Fordoniaki widzę na podobnych falach rozumują
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Fordoniaki widzę na podobnych falach rozumują nie chce mieć później porysowanego samochodu za wyłamanie się
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 bo w Koronowie jest fajnie zawsze jak coś to się można do Pieczysk się przejechać, albo się ścignąć kto będzie chciał.. a także można sobie po prostu pogadać
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 albo się ścignąć kto będzie chciał.. teraz po zwężeniu drogi to raczej nie ma warunków do ścigania
Reniu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Z tym ściganiem to chyba zapomniałeś że pas zwęzili
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 bez przesady.. nie jest aż tak źle a w ogóle to pas mają z powrotem poszerzyć
Reniu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie wiem gdzie o tym słyszałeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi