Gość -makaveli- Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Myślę ze sztućce , talerzyk , przyparawy , jedzenie i picie powinien miec kazdy swoje , a jezeli ktos wyrazi cheć dobrej inicjatywy to może zabrać grilla, inny ktoś węgiel , inny ktoś rozpałkę ... sztućce,talerzyki,kubki ostatnio kupiłem po 24 sztuki,węgiel mam nasz wspólny grilla wezme swojego bo sporo osób sie na nim pomieści z żarłem
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 MAM POMYSŁA ci co chcą zaoszczędzić(mam na myśli ludki z Fordonu i Torunia) pojadą ze mną przez Strzelce,a ci co jada pod Łuczniczke to pojadą Szosą Gdańską i spotkamy się tam gdzie kiedyś była Czerwona Karczma(tj koło Borówna od strony wjazdu na dziką plaże) i stamtąd razem (tzn jeden za drugim a nie jeden przez drugiego ) pojedziemy na Pas
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jestem za , grześ normalnie ... ty chyba chcesz zastąpić Kwaczyńskiego ... na miejscu prezydenta
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jestem za , grześ normalnie ... ty chyba chcesz zastąpić Kwaczyńskiego ... na miejscu prezydenta organizacja w klubie kuleje więc ile moge to staram się ją wesprzeć [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 19:46_________________________________________________strona 600
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 I to sie ceni Tak klubowicze ... minęło 600 stron tego spamerskiego off topa
karolusss Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 No to ja sie wpisze na ta pamietna strone i kolejna szklaneczka peknie Zdrowko!
tomiczka Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Oby razem do sześćdziesięciotysięcznej strony wytrwać
gurban6 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobry wieczór Pozwolicie ze i ja z Wami
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 to juz widać ... ilu abstynentów jest u nas w klubie
rafi_a4 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 to juz widać ... ilu abstynentów jest u nas w klubie <= tu jest Coca Cola
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 jestem ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną... co to za różnica.. i tak i tak diesel mało pali
rafi_a4 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 jestem ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną... co to za różnica.. i tak i tak diesel mało pali ale im doj*b...... . :oklaski:
Artur82 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 jak sie zamawia opone na oponeo.pl ??
Reniu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie wiem ale za to wiem że od wojtusania z forum mozna wyhaczyć gumy w bardzo dobrej cenie. Ja i 2 moich znajomych zamówiło u niego i wszyscy są zadowoleni. tu masz jego GG: 1858880
Rekomendowane odpowiedzi