Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a jakie świerzaki??(tak ostatnio zostałem nazwany ...nawet mi to pasuje ). a zajawka spod MotoAreny wygląda szaro,mało kolorowo i zimno się robi na jej widok proponowałbym jakąś w temacie letnio-grillowym zrobić
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie cykacie konkretnych fot z letnich spotkań to nie ma z czego wybrać :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 np ta są na niej ludzie z całego regionu BTW ....wiem że nie ma wszystkich,ale czy był kiedyś spot ze 100% frekwencją??[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 09:31_________________________________________________a poza tym kto powiedział że zajawka musi składać się z jednej fotki?? można zgrać ze 3-4 fotki z różnych miejsc
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 To wymyśl coś konkretnego, nie siedzę Ci w głowie i nie wiem jaką masz koncepcję.
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 to nie ma być moja koncepcja daje tylko propozycje na zmiany ps zaraz coś pokombinuje w graficznym i podam moją propozycje
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja jestem za tym by było dużo aut a nie tylko wybrani ludzie, bardziej to uniwersalne i nikomu nie będzie przykro że się nie załapał na fotkę.
tomiczka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mam pytanie do starszyzny. Czy organizujecie w tą niedzielę spota w naszym mieście?
nowekbdg Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Heyah znajomy ma ta a4 na sprzedanie :gwizdanie: Może ten zlot w pile
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 13.06 miał być spot w Bydgoszczy, jest nawet wątek z planami na ten dzień, ale co zostało ustalone to juz nie wiem
tomiczka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mam rozumieć, że wszystko zależy od pogody, tak?
nowekbdg Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Albo grill albo kregle... kwestia pogody
Zuzk@ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 SŁUCHAJCIE MNIE FORUMOWICZE!!! DNIA 18 CZERWCA W MULTIKINIE W BYDGOSZCZY JEST KINO BEZ ENDU. BILET KOSZTUJE 19 ZŁ I BĘDZIE MOŻNA ZOBACZYĆ TRZY FILMY Z RÓŻNYCH KATEGORII. OTO REPERTUAR: http://www.multikino.pl/bydgoszcz/aktualnosci,pokaz,4505.html CZY SĄ OSOBY, KTÓRE CHCIAŁYBY SPĘDZIĆ W TEN SPOSÓB PIĄTKOWY WIECZÓR???
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zuzk@ jeśli się nie będę uczyć to bardzo chętnie
Zuzk@ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 WYCHODZĘ Z PROPOZYCJĄ DLA NASZEGO KLUBU I OCZEKUJĘ REAKCJI, ŻEBY NIKT NIE POWIEDZIAŁ, ŻE NIC SIĘ W KLUBIE NIE DZIEJE. NO I NAJWAŻNIEJSZE, NIE JEST TO ZWIĄZANE ZE SPRAWNOŚCIĄ FIZYCZNĄ, KTÓREJ TAK SIĘ NIEKTÓRZY OBAWIAJĄ.
nowekbdg Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zuzka jaka propozycja Ja jak do piątko ogarnę swoja twarz to może sę pójdę...Puki co jestem nie wyjściowy
Zuzk@ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zuzk@ jeśli się nie będę uczyć to bardzo chętnie JEDREKX specjalnie proponuję wcześniej, żeby każdy mógł odpowiednio zaplanować czas i podopinać wszystkie sprawy...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kujawskopomorskie/zajawka_meetingow_kujpom_wiosnalato_2010-t137645.0.html;new
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zuza... wyłącz CAPS'a jak piszesz bo to niegrzeczne :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi