Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam wszystkich :) niestety dziś nie miałem jak się dostać do neta w ciągu dnia (robiłem przez 6,5 godziny projekt na uczelnię i niestety jeszcze nie skończyłem). odnośnie wyjazdu na weekend to w czerwcu i lipcu mogą być pewne problemy bo z tego co wiem to jest już tam sporo zarezerwowane.. ja chciałem tam ze znajomymi jechać to jeszcze czekam na odpowiedź odnośnie 9-11 lipca ile pokoi jest wolnych.. jakby było więcej to dam Wam znać czy są miejsca i jeśli tak to dokładnie jaka cena. na temat zlotu to ja w sumie bym się nawet pisał (aż tyle z pensji ukulam) bo to weekend więc nie będę miał problemu żeby się wyrwać z pracy :) tylko fajnie jakby ktoś jeszcze od nas pojechał żebym nie był tam sam jak palec z kuj-pom....

Opublikowano

Mam lapka i vaga.Nie robiłem jeszcze i troche mam cykora,aby czegoś nie pokrzanić.Czytałem na forum o vagu,ale wolałbym aby zrobił ktoś kto już to robił.

sprawdzajac bledy i robiac logi nic nie popsujesz

Opublikowano

a czy wiadomo coś na temat wyjazdu do Piły?[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 20:49_________________________________________________

http://moto.onet.pl/1614688,1,drogo-zaplacimy-za-paliwo-jadac-na-wakacje,artykul.html?node=2

niedługo litr wódy będzie tańszy :wallbash:

chyba na oranżadzie zaczne jeździć :naughty:

w zeszłym roku w wakacje z tego co pamiętam to Verva ON była za 4,95...

Opublikowano

nadszedl czas zeby sie pochwalic :polew: narazie takie foto ale kiedy tam bedzie lepsze :gwizdanie:

d895e984e712b7c6med.jpg

Gość -makaveli-
Opublikowano

w zeszłym roku w wakacje z tego co pamiętam to Verva ON była za 4,95...

w zeszłym roku na LPG śmigałem 2,20zł/litr ;(
Gość -makaveli-
Opublikowano

no tera widze

za***iście :good:

a nówki fele czy z drugiej ręki??[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 20:58_________________________________________________17" czy 18"??

Opublikowano

nowki i opony tez... :decayed:

felgi model RS4 Et30 (dobrze ze nie bralem et35) 8"x18"

Opony 225/40/18

Opublikowano

gratki :) skąd brałeś w końcu opony? teraz chyba pora na progi od S4? :decayed:

Opublikowano

progi w przyszlym roku razem z nowym lakierem

teraz musze sie zajac kosmetyka :polew: z tym ze teraz sesja sie zaczyna wiec jeszcze troche [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:10_________________________________________________a opony z allegro :tongue4: i o firme nie pytaj :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wiem, wiem... ja też mam sesję niedługo :/ ciągle myślę o dokładce z Cupry... ehh :decayed:

Opublikowano

Jedrek jako ze jestem starszy to pozwole sobie skwitowac to tak :tongue4:... co za duzo to nie zdrowo...

Opublikowano

ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i mi się podoba jak będzie wyglądać.... :naughty:

Opublikowano

jesli sie Tobie podoba to sie nie zastanawiaj tylko zbieraj kase :evil:

Opublikowano

kasa na to już jest - zostało mi jeszcze z poprzedniego oszczędzania na graty ;)

Opublikowano

nadszedl czas zeby sie pochwalic :polew: narazie takie foto ale kiedy tam bedzie lepsze :gwizdanie:

d895e984e712b7c6med.jpg

:oklaski: dwa centy w dół i będzie malina :kox:

Opublikowano

Reniu oblukasz na zywo i wtedy bedziemy gadac...bo boje sie pozniej co zrobie zima na moim 15"

Opublikowano

No jak to co zrobisz zimą? :chytry:

Będziesz się wtedy martwił :naughty:

Poza tym nikt nie każe Ci auta kłaść z prześwitem paczki zapałek ;) lekka gleba tylko urody doda :boobs: