karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzień dobry, ale tu dzisiaj wesoło!!! Podobają mi się wasze pieski... szkoda, że ja nie mam zwierzaka, a bardzo bym chciała... Zuzk@ moge Ci pozyczyc mojego jak wyjade nad morze Bedziesz mogla poczuc co to jest miec psa ktory marudzi o 5:30 ze chce wyjsc Zaoszczedze na hotelu dla psow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 dziś ok 18 wypad nad morze elegancko zazdroszczę ci ja w niedzielę z rańca :> pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzień dobry, ale tu dzisiaj wesoło!!! Podobają mi się wasze pieski... szkoda, że ja nie mam zwierzaka, a bardzo bym chciała... Zuzk@ moge Ci pozyczyc mojego jak wyjade nad morze Bedziesz mogla poczuc co to jest miec psa ktory marudzi o 5:30 ze chce wyjsc Zaoszczedze na hotelu dla psow to wyobraź sobie co ja mam, jeśli mam w domu 2 psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tylko sie nie zjarajcie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tylko sie nie zjarajcie za bardzo ...jak wujo Majki ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzień dobry, ale tu dzisiaj wesoło!!! Podobają mi się wasze pieski... szkoda, że ja nie mam zwierzaka, a bardzo bym chciała... Zuzk@ moge Ci pozyczyc mojego jak wyjade nad morze Bedziesz mogla poczuc co to jest miec psa ktory marudzi o 5:30 ze chce wyjsc Zaoszczedze na hotelu dla psow A kiedy jedziesz nad to morze??? Z chęcią przygarnę Twojego pupila...[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 11:43_________________________________________________Ciekawa jestem kto by pierwszy miał dość, ja czy pies, jak codziennie zabierałabym go z sobą na jogging... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzień dobry, ale tu dzisiaj wesoło!!! Podobają mi się wasze pieski... szkoda, że ja nie mam zwierzaka, a bardzo bym chciała... Zuzk@ moge Ci pozyczyc mojego jak wyjade nad morze Bedziesz mogla poczuc co to jest miec psa ktory marudzi o 5:30 ze chce wyjsc Zaoszczedze na hotelu dla psow A kiedy jedziesz nad to morze??? Z chęcią przygarnę Twojego pupila...[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 11:43_________________________________________________Ciekawa jestem kto by pierwszy miał dość, ja czy pies, jak codziennie zabierałabym go z sobą na jogging... Za tydzien jade Ale chyba bym Ci go nie zostawil bo juz by do mnie nie chcial wrocic, sprzedalby sie za bieganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Karol ja chętnie przygarne Twojego psiaka....hot doga sobie zrobie podobno mięso mają dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Grzechu... łot a dżołk Oskar psina mega poczciwa, w życiu nie widziałem tak spokojnego, groźnego psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Reniu angielski popraw bo nie pamietam żeby mieli w alfabecie "ł" i "ż" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 bo to jest klubowy dialekt.. moze my tak zrobimy z naszymi audikami http://www.4tuning.tv/index.php?module=content&id=D5BpIhnaDNt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tyle lat w klubie jestem a jeszcze tego dialektu nie okiełznałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tyle lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tyle lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Oskar psina mega poczciwa, w życiu nie widziałem tak spokojnego, groźnego psa No czasem sie boje ze jakby chcieli mnie zabic to on by sie cieszyl i skakal wokol z radoscia myslac ze fajnie sie chlopaki bawia Jednym slowem najgrozniejszy amstaff swiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 tyle lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Reniu angielski popraw bo nie pamietam żeby mieli w alfabecie "ł" i "ż" Enader dżołk fejled [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 14:28_________________________________________________[br] Przerzucam aktualną listę: Spot Bydgoszcz, HWS Łuczniczka, godz. 17.00 - mapka dojazdu --> LINK 1. Reniu 2. jedrekx - może być lekkie spóźnienie, ale postaram się dotrzeć (więc obecność 99%) 3. Newman (na nowych kapciach i być moze nowych hamulcach ;P ) 4. tomiczka - (obecność na 9.7%), bo tyrani naszej lakierni ustalili niedzielę, jako dzień roboczy 5. Zuzk@ 6. Grzechu (0,99%) 7. karolusss 2,5‰ 8. ArturB6 wstawiony na jakies 60% - reszta zdazy odparowac 9. Kierownik (jak spirytus 95% kox ) 10. MichalG23 11. Felipe+rodzina 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 no dalej.. niech się reszta dopisuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://naszaklasa.blox.pl/2010/04/Eksperymenty-w-lazience.html stronka zabija a koles na drugim zdjeciu rozbawil mnie do lez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 co do psow to moze ja Karol bym sie Twoim zaopiekowal...a co do sliny mojego Fąfelka to nie mam z tym zadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi