Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ty... a gdzie Fąfel jeździ w sedanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 pewnie z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ale jak? z uchyloną klapą? Właśnie odbywa się 2 trening F1 jak by ktoś chciał zerknąć: http://www.hqtv.com.pl/newtv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 chodziło mi o tylną kanapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wiem przeraża mnie tylko myśl co się dzieje z takim cielskiem na tylnim siedzeniu podczas awaryjnego hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 http://thekickback.com/rickroll/batman.php?titlename=/my_pics_02/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wiem przeraża mnie tylko myśl co się dzieje z takim cielskiem na tylnim siedzeniu podczas awaryjnego hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 ja w sumie jeszcze żadnego z moich psów nie wiozłem w A3.. tylko Mondeo, ale tamto to było kombi więc się spokojnie do bagażnika mieściły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 fafel jezdzi z tylu na tylnej kanapie...awaryjne hamowania przezyl dwa i nic mu sie nie stalo...nie widze zadnego problemu w wozeniu psa...szczegolnie jak sie czuje takie przywiazanie do swojego pupila...a wazy tylko 40kg wiec tragedi nie ma Ponadto moj pies bardzo lubi te jasne skory :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Artur... sam siebie oszukujesz... załatw mu chociaż jakieś szelki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Reniu ale po co...on lubi jedzic i albo stoi z lbem za szyba albo siedzi grzecznie i patrz jak mu szybko droga mija... ...a tak poza tym z autem slub nie bralem wiec nie ma sie co martwic :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Przecież nie o auto się martwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a o psa?? nie martw sie to jest pies ktory nie czuje bólu...ostatnio jak gonil kota, ktory uciekl mu na drzewo...fafel na drzewo nie dal rady wejsc i zaatakowal je glowa byl taki huk, ze az ja sie przestraszylem...a jemu nic nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Przecież nie o auto się martwie dobra dobra Reniu... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 O auto nie, bo jak jest skórka to wszelkie flury cieknące z pyska nie są straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a o psa?? nie martw sie to jest pies ktory nie czuje bólu...ostatnio jak gonil kota, ktory uciekl mu na drzewo...fafel na drzewo nie dal rady wejsc i zaatakowal je glowa byl taki huk, ze az ja sie przestraszylem...a jemu nic nie bylo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 dobra to nie Discovery Channel ani Animal Planet to jaki w końcu plan na niedziele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 spot pod Łuczniczką godzina 17 :gwizdanie: Reniu przecież przerzucił listę obecności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 nie chodzi o liste obecności a o to co będziemy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi