djbinek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a to na poprawe humoru dla ludzi pracy slina slina slina AUDI A8 W12 Quattro tylko że z 2002 roku za 37tys zł, stoi na wylotówce na Lubicz, na BLISKIEJ w komisie
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a to na poprawe humoru dla ludzi pracy slina slina slina AUDI A8 W12 Quattro tylko że z 2002 roku za 37tys zł, stoi na wylotówce na Lubicz, na BLISKIEJ w komisie tutaj troche droższa http://otomoto.pl/audi-a8-l-w12-security-pancerny-C14283001.html
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 tyle kasy za samochód z wystrzeloną poduchą? podziękowałbym..
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zrobiłem mody żabce czarny dach i felunek
karolusss Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zrobiłem mody żabce czarny dach i felunek aaaaaa ja chce takie fele!!!
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 obleśny kolor do B7.. kompletnie nie pasuje moim zdaniem. Karol po co Ci takie fele jak sprzedajesz auto?
Newman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A my dzisiaj z mloda weszlismy na Kasprowy Wierch.... i zeszliśmy.... umieramy....
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Darek gratulacje! miłego wypoczynku życzę Petara, co Ty tak zapierd*lasz?
nowekbdg Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja dzis wrociłem z england pocinalem sobie takim wolnym passakiem:P 3.6fsi :shocked: patrze co jest on tylko 160 a to mile heeee pozdrowka panowie teraz piwo :gwizdanie:
majki77 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a to na poprawe humoru dla ludzi pracy slina slina slina AUDI A8 W12 Quattro tylko że z 2002 roku za 37tys zł, stoi na wylotówce na Lubicz, na BLISKIEJ w komisie juz sprzedana, ale zdażyłem chociaz jako pasażer nią jechać opowiadałem ostatnio chłopakom na spocie
karolusss Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 obleśny kolor do B7.. kompletnie nie pasuje moim zdaniem. Karol po co Ci takie fele jak sprzedajesz auto? no z tym sprzedawaniem to bym nie powiedzial... Poza tym zawsze mozna przelozyc do nowej niuni
manny90 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam wszystkich po przerwie! Zjechaliśmy z kumplami trochę wcześniej z eurotripa, niestety finansowo nie wydoiliśmy Wrażenia niesamowite. Niemcy, Austria, Włochy i mnóstwo Lambo, MONAKO!! - tam widziałem wiele: Bugatti Veyron , R8 , DBS, niezliczona ilość Ferrari, SLS AMG, SLR McLaren i innych fajnych zabawek. Później Francja i na końcu Holandia - tam jechałem kulturalnie autostradą 140km/h, nie zdążyłem się obejżeć a z lewej strony Veyron był i już nie było... Jutro będę siedział nad fotkami to wrzucę kilka. Moja furka już ogarnięta Jak spot wypada teraz?
gurban6 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Teraz spot powinien być w Bydgoszczy
majki77 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Teraz spot powinien być w Bydgoszczy ostatnio by w bydgoszczy :gwizdanie: teraz kolej na toruń ci co byli w bydzi to wiedzą miego dnia
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no teraz Toruń jakby nie patrzeć :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jakby nie patrzeć to ostatnio ten planowany spot odbył się w piątek w Toruniu... a ci co nie mogli być w piątek spotkali się po prostu w niedzielę w Bydgoszczy..
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 wiekszość spotkała się w niedziele w Bydgoszczy ...więc czas by teraz większość ruszyła dupska do Torunia bo to co było w piątek to trudno nazwać spotem
jedrekx Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ciekawe kiedy większość z Torunia u nas zagości, a nie sam Majki..
Rekomendowane odpowiedzi