majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 pogoda jest dobra cały czas chyba że cos z oczami mi sie porobiło chyba że do bydgoszcy przełożymy spot dzis i sie przekonamy pewnych spraw z obecnościa na spocie co niektórych klubowiczów
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 to jadymy my do Torunia czy nie bo juz nie kumam
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 to jadymy my do Torunia czy nie bo juz nie kumam Lista obecnych: 1. Grzechu 2. Majki 3. Reniu bys musiał się z Reniem ustawić
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania... ...zycze udanego spota :good: PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ...zycze udanego spota :good: dzięki więc dzisiaj spotkanie świętej trójcy Reniu & Majki & Grzechu jakby nie patrzeć sama elita
przemciotorun Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Panowie znawcy mam pytanie... Mam okazję kupić licznik z FISem, wszystko pasuje tylko jest od automata, da się to jakoś obejść? automatem sie nie przejmuj tylko pamietaj zeby byl przed liftowy z zegarkiem bez cyfr, i manetke tez potem zebys kupil ta z dwoma rzedami pinow
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania... ...zycze udanego spota :good: PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru więc mam nadzieje że w zimę będziesz na każdym :gwizdanie: pozdrawiam :>
Artur82 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dropson kiedy bedziesz teraz jakos w kuj-pom...bo poszukalbym manetki pod pelen fis i chodzi mi o to kodowanie co kiedys Ci pisalem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 13:48_________________________________________________ :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania... ...zycze udanego spota :good: PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru więc mam nadzieje że w zimę będziesz na każdym :gwizdanie: pozdrawiam :> Majki wiesz, ze ja nie zawodze
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ja zmykam narazie wiem że grzechu napewno będzie, nie wiem jak reniu, pozdrawiam
przemciotorun Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru jezeli chodzi o mnie, to zawitam na spota gdzies w polowie wrzesnia.... :cwaniak1:
majki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dropson kiedy bedziesz teraz jakos w kuj-pom...bo poszukalbym manetki pod pelen fis i chodzi mi o to kodowanie co kiedys Ci pisalem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 13:48_________________________________________________ :polew: Majki przeciez Ty jestes nie spotykanie spokojny czlowiek, wiec zrozum...ja np. jezdzilem do Torunia zima i kazdy spot kolejny stalem tam w deszczu. Po jednym nawet wrocilem przeziebiony i nie plakalem...teraz mam urlop i nie usmiecha mi sie klejny raz w deszczu i stanie w deszczu...szkoda ze nie macie tam parkingu podobnego do naszego pod Tesco bo wtedy nie byloby gadania... ...zycze udanego spota :good: PS. Zwroc uwage ze nawet z Toronto chlopaki sie nie wpisuja...a jest was paru więc mam nadzieje że w zimę będziesz na każdym :gwizdanie: pozdrawiam :> Majki wiesz, ze ja nie zawodze wiem wiem, pozdrawiam
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jestem na dobrej drodze do FIS-a tez chciałem rezać ale Dropsone mnie obudził ze snu 1-szy polift,260km/h na budziku (normalnie jest 220km/h) to tak w skrócie mówiąc zdecydowało :gwizdanie:
Petara Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 heh a co to za roznica czy masz 220 czy 260??? Ani jednego ani drugiego nie zamkniesz...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 heh a co to za roznica czy masz 220 czy 260??? Ani jednego ani drugiego nie zamkniesz... wiem że nie zamkne bo by musiało być 360km/h żebym mógł stwierdzić że zamknełem :gwizdanie:przy 260km/h mógłbym jedynie stwiedzić że przekroczyłem [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 15:28_________________________________________________a tak wogóle to chodzi o rodzaj zegarów i ich rezanie (pisałem przecie że w skrócie )
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Czy przypadkiem Grzechu nie mówisz o liczniku od PB ? Petara? Smigasz z nami do Torunia?
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Reniu już (na Allegro) widziałem kilka AHU 90KM z zegarami 260km/h ....i zawsze się dziwiłem czemu robili 2 rodzaje [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 15:34_________________________________________________a może poprostu po 1-szym lifcie były już 260-tki
Reniu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Walić to czy jest 220 czy 260. Bardziej by mnie bolało gdyby obrotek był do 7k a ja ledwo dokręcałbym go do połowy
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Walić to czy jest 220 czy 260 to juz agresja
manny90 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 W Avancie większym problemem jest wychaczyć manetkę z obsługą tylniej wycieraczki...
Rekomendowane odpowiedzi