Artur82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 oceńcie,doradźcie co zmienić to "zaproszenie" do działu Newbie (wklejam tylko gdy jest ktoś z naszego regionu) teraz tak się przyjrzałem... i za bardzo przypomina Demotywatory Siweta racja, albo nekrolog :polew: Grzechu moze faktycznie lepeij wstawiaj poprostu zajawke
Artur82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 RENIU filmik jest poprostu....hmmmm nie wiem co napisac... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
karolusss Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Mam pytanie, szukam bramy garażowej, otwieranej z pilota. Ma ktoś jakieś znajomości albo zna tanią solidną firmę? Z góry dzięki za zainteresowanie
tomiczka Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Reniu, jesteś Wielki !!! Jestem pełen uznania :good:
Krystian1987 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Cóż za piękne Audi lanos na samym końcu
Reniu Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Przynajmniej raz w życiu Lanos znalazł się w dobrym towarzystwie
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Przynajmniej raz w życiu Lanos znalazł się w dobrym towarzystwie Reniu pamiętasz tą reklame RS4 ze ślimakiem?? na końcu ślima kumplom przy piwie opowiadał....tak samo właściciel Lanosa opowiada swoim kumplom
Reniu Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Udało mu się wkręcić na zajebistego spota i nawet nikt go nie przeniósł za śmietnik :polew:
Petara Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Pozdro ze Słupska Tyfusiaki Jak chlopaki sie chłopaki sprężą dla gościa z Kuj-Pom to moze uda mi sie jutro obczaić jakieś autka z Pomorskiego
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Jak chlopaki sie chłopaki sprężą
Petara Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Bo one tutaj zasady mają Sroda to środa w inny dzien nie wyruszają
Krystian1987 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Przynajmniej raz w życiu Lanos znalazł się w dobrym towarzystwie Tylko,że jakiś taki wstydliwy ten lanosik, bo tyłem do wszystkich stał ;P Ja się szykowałem na spota, ale przeziębiony byłem, a wolałem już cały weekend przesiedzieć w domu (bo i po co innych klubowiczów mam zarażać ) Poza tym patrząc na Wasze auta to chyba będę musiał kilka(naście) modów zrobić u siebie, bo aż wstyd mi się pokazać ;P
Artur82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Przynajmniej raz w życiu Lanos znalazł się w dobrym towarzystwie Tylko,że jakiś taki wstydliwy ten lanosik, bo tyłem do wszystkich stał ;P Ja się szykowałem na spota, ale przeziębiony byłem, a wolałem już cały weekend przesiedzieć w domu (bo i po co innych klubowiczów mam zarażać ) Poza tym patrząc na Wasze auta to chyba będę musiał kilka(naście) modów zrobić u siebie, bo aż wstyd mi się pokazać ;P no teraz to przesadziles...wstydu nie ma nigdy na spotach...zawsze jest przednio
Rekomendowane odpowiedzi