Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 jeszcze nie widzialem grubo zmodzonego passata cc , ale nie ukrywam ze znając jedrzeja zapowiadałby sie bardzo gruby projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Koledzy Pamiętacie może kto z klubu chciał sprzedać A4 w 1.9 TDI bo nie dawno był taki post a nie moge go nigdzie znależć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Koledzy Pamiętacie może kto z klubu chciał sprzedać A4 w 1.9 TDI bo nie dawno był taki post a nie moge go nigdzie znależć Binek 1.9TDI w automacie srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 89pawel89 chciał sprzedac swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 albo Karlousss b7 czarne w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 w poprzednim Volkswagen Trends był fajny biały Passat CC na na gwincie, z kolorowymi felgami.. itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 masz jakies fotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja znalazłem fajnego Paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ale jednak brakuje CCCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale to była chyba jakaś w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 jeszcze nie widzialem grubo zmodzonego passata cc , ale nie ukrywam ze znając jedrzeja zapowiadałby sie bardzo gruby projekt To auto samo w sobie jest grube tu pierwsze lepsze pixy z googla: Grzecu... uspokój się z tymi rantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 nie mam niestety generalnie ja mam wizję na każde z tych trzech aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale to była chyba jakaś w avancie ale jaka?? b5 b7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale to była chyba jakaś w avancie ale jaka?? b5 b7?? B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ale to była chyba jakaś w avancie tak 99 , ale chyba przed liftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kierowniku.. przejedź się Passatem B6 i A4 B7.. żadnej różnicy nie czujesz... a to są te same auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Grzechu... uspokój się z tymi rantami niedługo mam nadzieje że znikną u mnie ranty (jednak macie racje....do audi nie pasują )mój plan to..... 19" (235/35) ,wzór taki jak ma Komar pożyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jedrekx... ten pasat to fura podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 troche naklikaliscie krzychu a B5 w kombi to pawla89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi