Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba jak zamkow nie widzisz :polew: :polew:

AKURAT TYM ZAMKOM NIE OPARŁBYM SIE WOGÓLE :tongue4:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eee jaki priv? i ja nic nie bede wiedzial no chyba ze do mnie kopia idzie! :evil: a majki to tak jak ja bardzo porzadny chlopak ktory ceni sobie uczycia i wzajemna fascynacje! :polew:

Opublikowano

jedyne zamki na świecie które otwierałbym z takim zaangażowaniem że nie potrafię tego opisać :kox:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 22:09_________________________________________________Komar kopia idzie do ciebie jak najbardziej :naughty:

Ale najpierw Casting robimy a to będzie bardzo przyjemne zajecie :kox:

Opublikowano

jedyne zamki na świecie które otwierałbym z takim zaangażowaniem że nie potrafię tego opisać :kox:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 22:09_________________________________________________Komar kopia idzie do ciebie jak najbardziej :naughty:

chlopier jak ja odpier... casting to bedzie mozna na dwie edycje mam talent rozdzielic :naughty:

Opublikowano

chlopier jak ja odpier... casting to bedzie mozna na dwie edycje mam talent rozdzielic :naughty:

i już nawet na TV wchodza no co to się dzieje :evil:
Opublikowano

chłopaki ja juz dzisiaj fotki i filmik, wstawiłem ze spociku ale :mysli:

GDZIE JEST DAMIAN?

Opublikowano

ja zawijam! jutro raczej aktywny nie bede bo mam szkolenia jakies na miescie! 3m cie sie! :good:

Opublikowano

A TEZ ROBIŁ FOTKI I TO OD POCZATKU

AAAA wiem miał jechac po kobitke do pracy pewnie teraz :sexinbed:

Opublikowano

ja tez uciekam

pozdrowionka dla wszystkich :good:

śpijta słodko :>

pa pa, całusów na 102 a jak sie zmieści to 140 :polew:

Opublikowano

ale żeście naspamowali koledzy torunianie :decayed:

Opublikowano

przycięliście w c**ja... pisałem, że przyjadę i napisaliście, że nic się nie dzieje... a później Majki nie gadaj, że nikt nie przyjeżdża do Torunia :thumbdown:

Opublikowano

przycięliście w c**ja... pisałem, że przyjadę i napisaliście, że nic się nie dzieje... a później Majki nie gadaj, że nikt nie przyjeżdża do Torunia :thumbdown:

nie pier**l, ja byłem u rodzinki i wcale nie nastawiony na jakis spot, wszystko było na ostatnia chwilę i przez telefon, a ja do ciebie numeru nie mam i sam podjechałem dopiero 20 min spóźniony

Opublikowano

to k**wa inni mogli napisać na forum. w Bydzi jak były spontany to zawsze na forum było napisane, nie popisaliście się :thumbdown:

Opublikowano

to ku***a inni mogli napisać na forum. w Bydzi jak były spontany to zawsze na forum było napisane, nie popisaliście się :thumbdown:

Koledzy to było tak jak Majki pisze zadzownił do nas o 17,40 że na 18 mamy być pod pipem a nikogo nie bylo na forum zeby napisać
Opublikowano

to ku***a inni mogli napisać na forum. w Bydzi jak były spontany to zawsze na forum było napisane, nie popisaliście się :thumbdown:

po części się zgadzam, ja ci napisałem o mojej sytuacji, ale nie rozwijaj już tego, daj spokój nie pierwszy i nie ostatni spot :good:

luźna guma :>

Opublikowano

zostawię to bez komentarza.

Opublikowano

zostawię to bez komentarza.

i wszystko jasne :good:

uwierz mi że jakbym miał twój numer albo dostep do kompa to bys dzis był :>

ja k**wa po piwie odrazu wypitym zapierrdalałem na tego sp[ota i jeszcze i tak 20 min po czasie byłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 22:38_________________________________________________zmykam w kimono :tongue4:

pozdrowionka dla wszystkich :wink4:

dobranoc :)