majki77 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Realia są takie że gdzieś zostało grubo posmarowane a my jesteśmy zbyt ciency noo, to juz jest normalna sprawa że zostało gdzies grubo posmarowane i u kogos na koncie pojawił się zastrzyk konkretnej gotówki
komar865 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 bry! po wczorajszym jeszcze dochodze do siebie a dzis powtorka
Marcintorun Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 SPOT Niedziela, 3 październik 2010, godz. 18.00, Toruń - Piotr i Paweł na ul. Broniewskiego 1. damian_qbass 2. Reniu 3. Bebeto na 99,9% 4. krzychu-trn 5. Rafi 6. Komar 7. ArturB6 - chyba confused4 8. MichalG23 z ArturemB6 na pokładzie (no chyba ze się rozmyśli confused4 ) 9. Marcin z rodzinką
Artur82 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o ktorej jutro zbiórka w strzyżawie??
jedrekx Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 pozdrowienia dla ekipy kujawsko-pomorskiej z Gdańska
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ale melodia spod maski
rafi_a4 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o ktorej jutro zbiórka w strzyżawie?? no to widze artur ze odebrales samochod moze spotkamy sie w strzyzawie o 17:00 i troszke wczesniej bedziemy w toruniu :gwizdanie:
Newman Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Chłopaki gratki... Wy już wiecie za co
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-turbo-C15338009.html jaka ładna... mogłem trochę poczekać
Reniu Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Pociesze Cię, bo na pewno jest zepsuta, w ogóle nie jedzie, pewnie była spawana z przystanku autobusowego i w ogóle jest feeee
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 tak ja wiem,moja jest najśliczniejsza [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 15:53_________________________________________________nie no ładna jest,ale jak moją zrobię jak planuje to tamta sie schowa tyle że pierwszy raz widze amerykańca w manualu
BubaAKP Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ale melodia spod maski nie ma się czym podniecać zaraz na początku słychać jak mu gra przynajmniej jedna szklanka w głowicy hehehehehe powie ktoś coś więcej o niedzielnym wyjeździe ?
Reniu Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 powie ktoś coś więcej o niedzielnym wyjeździe ? W niedzielę mamy regularny spocik, tym razem w Toruniu. Spotykamy się w Strzyżawie na stacji paliw po prawej stronie i śmigamy kolumną do Torunia.
Kierownik Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 ale melodia spod maski nie ma się czym podniecać zaraz na początku słychać jak mu gra przynajmniej jedna szklanka w głowicy hehehehehe powie ktoś coś więcej o niedzielnym wyjeździe ? a myślałem ze to wtedykiwacz od gazu
BubaAKP Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 a ja już mam blachy CB a ja nadal chrzanowskie no ale na przerejestrowanie trzeba mieć czas a ja kupiłem auto dopiero 2,5 roku temu o której w strzyżawie ?
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 a ja już mam blachy CB a ja nadal chrzanowskie no ale na przerejestrowanie trzeba mieć czas a ja kupiłem auto dopiero 2,5 roku temu o której w strzyżawie ? [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 16:48_________________________________________________No ja na włoskich długo bym nie pojeździł tym bardziej że z pleksy a nie orginalne
damian_qbass Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 mieliśmy jechac tylko do Malborka a skończyło sie na Sopockim Molo... Dzieki Krzysiu za spontan :>
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Ja załatwiałem przez taką agencje,najpierw zawiozłem im papiery a później tylko do nich po blachy jechałem i dowód w 7 dni wszystko załatwione łącznie ze skarbówką i tłumaczeniami.
Rekomendowane odpowiedzi