rafi_a4 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 tv kupiony teraz czas na PS3 kup X-boxa 360 to sie bedziemy grami wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 tv kupiony teraz czas na PS3 kup X-boxa 360 to sie bedziemy grami wymieniac jestem zagorzałym fanatykiem PlayStation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kup PS3 to będziemy się grami wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kup PS3 to będziemy się grami wymieniać :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ile teraz kosztuje PS3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ile teraz kosztuje PS3?? 999-1499 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja w najbliższym czasie zaiwestuje w PS Move Genialna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 PS3 jest nie przerabialna a ja mam gierki ze cene plyty czyli ok 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 PS3 jest nie przerabialna a ja mam gierki ze cene plyty czyli ok 10zl ja zawsze orginalne gry kupuje na PS2 tez mam same orginały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 tylko benzyna to chyba + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 zobaczcie co na stole stoi (od 0:26s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Sobieski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 halo nie spać nowy tydzień się rozpoczął:>[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 21:35_________________________________________________dla mnie z przebojami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Sobieski ? nie chodzi o to czy dobra czy nie, ale o to że to nasza polska wóda pewnie angaż Bruce Willis-a w reklame Sobieskiego w tym pomógł [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 21:36_________________________________________________[quote name=wera ] halo nie spać nowy tydzień się rozpoczął:> dla mnie z przebojami :polew: co...w ciąży Jesteś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kierownik doskonale wiesz, że ja na chwilę obecną benzyny bym w życiu nie chciał.. chyba, że S5 lub R8... ale dla mnie liczy się tylko TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 [/size]_________________________________________________[quote name=wera ] halo nie spać nowy tydzień się rozpoczął:> dla mnie z przebojami :polew: co...w ciąży Jesteś :?: nie oszalales dopiero mnie wczoraj oswiecilo ze miesiac jezdzilam bez przegladu :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 PS3 jest nie przerabialna a ja mam gierki ze cene plyty czyli ok 10zl Rafi, PS3 jest już przerabialny Kosztuje to jakieś 400zł ale jest Ja przerabiać nie mam zamiaru. A za gry płacę praktycznie 10-20zł. Kupuję powiedzmy za 150zł, przejdę, sprzedam za 130-140zł, albo wymieniam na Śniadeckich na inną za 10-20zł Jeśli mi się jakaś gra wybitnie spodoba to albo zostawiam, albo kupuję na allegro 4-5 miesiący później za bezcen A w tym czasie przechodzę inne i opycham dalej BTW, zaraz znowu wybuchnie wojna TDI vs. Benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 No panowie do Soboty, za chwile wyjazd do szklarskiej poręby ... Miłego tygodnia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi