Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:no4: niestety nie...

wczoraj już był :buhaha:

:polew:

Byłem przekonany, że wczoraj pisałeś, że dzisiaj odbierasz części :polew: Muszę się ogarnąć ;)

Co ciekawego wstawiłeś?

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Procek i7 860 2.8GHz, do chłodzenia wielka biać - Noctua NH-U12P SE2, płyta DFI LP-DK p55, pamiątki 2x 2GB DDR3 Corsair, grafika HIS Radeon HD5850.

Na dzień dobry procek poszedł na 3.8GHz :evil: i radek na maska ile Catalysty bez modyfikacji pozwalają (775/1125) :kox:

W 3d Marku Vantage wypluło P17503 co jest sycącym wyniczkiem ;)

Opublikowano

Procek i7 860 2.8GHz, do chłodzenia wielka biać - Noctua NH-U12P SE2, płyta DFI LP-DK p55, pamiątki 2x 2GB DDR3 Corsair, grafika HIS Radeon HD5850.

Na dzień dobry procek poszedł na 3.8GHz :evil: i radek na maska ile Catalysty bez modyfikacji pozwalają (775/1125) :kox:

W 3d Marku Vantage wypluło P17503 co jest sycącym wyniczkiem ;)

No to niezła maszyna :D
Opublikowano

Ja własnie wypatroszyłem doszczętnie drzwi pasażera :evil: w sumie 4 śrubki odłączyć elektryke i po kłopocie :naughty: ale do sedna,jak sie wykręci te 4 śruby to wychodzi górna ramka z szybą i drzwi wyglądają jak w subaru :slina:

Opublikowano

Ja własnie wypatroszyłem doszczętnie drzwi pasażera :evil: w sumie 4 śrubki odłączyć elektryke i po kłopocie :naughty: ale do sedna,jak sie wykręci te 4 śruby to wychodzi górna ramka z szybą i drzwi wyglądają jak w subaru :slina:

iiiii? nie zapomnij przy skladaniu ustawic dobrze ramki, bo moga Ci sie swierszcze zalegnac w samochodzie...

Gość -makaveli-
Opublikowano

operacja "zima" rozpoczęta :kox:

wymiana w najbliższym czasie:

-olej silnikowy+filtr

-płyn chłodzący

-olej skrzyni

-olej wspomagania

Opublikowano

iiiii? nie zapomnij przy skladaniu ustawic dobrze ramki, bo moga Ci sie swierszcze zalegnac w samochodzie...

Panie, na stare ślady śrubek przykręciłem i jest :good:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 17:15_________________________________________________i zamek naprawiony od pasażera :decayed: w końcu moge kluczykiem normalnie otwierać,i odkryłem jeszcze że mam podgrzewane lusterka :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

w końcu moge kluczykiem normalnie otwierać

normalnie w porządnym samochodzie otwiera sie pilotem :tongue4:
Opublikowano
:bicz: już nie długo :evil:
Gość -makaveli-
Opublikowano

:naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:09_________________________________________________jeśli masz na myśli alarm + pilot to polece Ci znajomego :cool1:
Opublikowano

:naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:09_________________________________________________jeśli masz na myśli alarm + pilot to polece Ci znajomego :cool1:

yyyy + domykanie szyb z pilota :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

yyyy + domykanie szyb z pilota :cool1:

no problem :gwizdanie: kolo ogarnia takie tematy z uśmiechem :kox:
Opublikowano

jeśli masz na myśli alarm + pilot to polece Ci znajomego :cool1:

Ja też poproszę namiar :wink4:

Gość -makaveli-
Opublikowano

jeśli masz na myśli alarm + pilot to polece Ci znajomego :cool1:

Ja też poproszę namiar :wink4:

kilkanaście minut szukam na necie adresu jego firmy i nie widze :wallbash:

w samochodzie mam wizytówke ale to jutro dopiero zobacze :decayed:

moze juz nie ma tej firmy :mysli: albo adres zmienił

Opublikowano

-makaveli-

Wiem, że kiedyś (jakieś 500 stron temu) polecałeś mi kogoś :mysli: ale oczywiście gdzieś mi namiary zaginęły :confused4:

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż odnajdziesz wizytówkę;)

Gość -makaveli-
Opublikowano

-makaveli-

Wiem, że kiedyś (jakieś 500 stron temu) polecałeś mi kogoś :mysli: ale oczywiście gdzieś mi namiary zaginęły :confused4:

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż odnajdziesz wizytówkę;)

to było pewnie do niego ,nie mam pojęcia czemu nie ma jego strony na necie nigdzie.a nr do niego w domu tez nie mam[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________BMW M3 Film
Opublikowano

:slina: ten ryk silnika :slina: [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 21:25_________________________________________________Nie ukrywam że zamiast audi miało być BMW :gwizdanie: no ale stało sie jak stało i mam niunie :decayed: ale napęd na tył :slina:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________watch?v=7jijcWVMV84[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 21:49_________________________________________________Warszawa nocą a to widzieli?

[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 21:50_________________________________________________i resztę filmików,jakie fury :slina: