manny90 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 No no no... dobrze kombinujesz Z rańca niech się zainteresowani wypowiedzą, to się godzinę ustali...
Newman Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zauważył ktoś ostatnio jakieś problemy z elektryką w aucie? Zastanawia mnie bo: -w samochodzie dziewczyny z dnia na dzień padł akumulator, po naładowaniu jest wielki syf, włączam awaryjne, a miga światło w kabinie, włączam długie - zapala się stop itp... -kumpel jednego dnia stracił podświetlenie zegarów, drugiego pozycyjnych tył, trzeciego stop, dzisiaj auto nie odpala... -z drugim wracałem z uczelni nagle cała elektryka padła, laweta i do warsztatu... -odpalam rano samochód i nic... właściwie zero elektryki s aucie, jedyne co działało to światło stopu. Sprawdzam bezpieczniki, większość padła... Dzieło przypadku? :gwizdanie: paranormal activity ja mysle Reniu mam taka samą lampke
manny90 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Yhy... tymczasem wracam do Medala Zauważył ktoś ostatnio jakieś problemy z elektryką w aucie? Zastanawia mnie bo: -w samochodzie dziewczyny z dnia na dzień padł akumulator, po naładowaniu jest wielki syf, włączam awaryjne, a miga światło w kabinie, włączam długie - zapala się stop itp... -kumpel jednego dnia stracił podświetlenie zegarów, drugiego pozycyjnych tył, trzeciego stop, dzisiaj auto nie odpala... -z drugim wracałem z uczelni nagle cała elektryka padła, laweta i do warsztatu... -odpalam rano samochód i nic... właściwie zero elektryki s aucie, jedyne co działało to światło stopu. Sprawdzam bezpieczniki, większość padła... Dzieło przypadku? :gwizdanie: paranormal activity ja mysle Reniu mam taka samą lampke A ja lampkę i kalendarz
Reniu Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiecie co dobre BTW Manny wiedziałeś, że kalendarz ja popełniłem? :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Wiecie co dobre BTW Manny wiedziałeś, że kalendarz ja popełniłem? :gwizdanie: Tak
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ktoś jeszcze? jak nadmiar oleju ściągne jutro to może podjade....bo za dużo wlałem i ciężko i głośno silnik chodzi upij troche[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 02:27_________________________________________________a mówiłem jak była połowa nie dolewaj :bicz3:
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja na spota też jestem chętny jak tylko wrócę z Gdańska dobranoc wszystkim!
Reniu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No to będziemy montować niedzielnego spota tymczasem
Kierownik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobry Jak spot bedzie to i ja moge zajechać
BubaAKP Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no właśnie jakieś plany o normalnej godzinie ?? bo bym Bestię przewietrzył
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 podajcie tylko miejsce i godzinę a tak w ogóle to
Newman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jak juz padnie decyzja to prosze o esa bo nie bede mial dostepu do kompa
Rekomendowane odpowiedzi