Artur82 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Reniu i Newmann swiete slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ale czytania... A narzekacie, że nic się nie dzieje No dobra, ostatnio mam trochę mniej mnie widać na forum, ale prowadzę z kumplem jego kampanię wyborczą więc najzwyczajniej czasu brak. Zauważyłem, że dzieje się to samo co przed niecałym rokiem. Coraz mniejsza aktywność, mniej liczne spoty... Pewnie wszystko wróci do normy jak ostatnio. Nie ma się co spinać. Myślę, że najlepszym sposobem będzie spotkać się na neutralnym gruncie i wszystko przedyskutować. Jak tylko dotrą do nas koszulki to frekwencja wzrośnie, bo każdy będzie chciał się pokazać w nowym t-shircie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jak tylko dotrą do nas koszulki to frekwencja wzrośnie, bo każdy będzie chciał się pokazać w nowym t-shircie Kurde, trzeba było zamówić XXXXXL by dało się ją na kurtkę naciągnąć :laghing2: Manny... jak widzisz te kółka? http://allegro.pl/audi-a4-b8-2009-2010-kola-aluminiowe-oryginalne-i1319397373.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Reniu Twoje kolka sa o wiele wiele ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 U mnie nie zmieniam, ale do nowszego auta bym myślał o takich :gwizdanie: Dlaczego? Bo uważam że w B5 17" jest optymalnie, w B6/B7 18" jest akurat.[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:09_________________________________________________[br] albo ten wzór jak na aucie Cuber'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 U mnie nie zmieniam, ale do nowszego auta bym myślał o takich :gwizdanie: Dlaczego? Bo uważam że w B5 17" jest optymalnie, w B6/B7 18" jest akurat.[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:09_________________________________________________[br] albo ten wzór jak na aucie Cuber'a: reniu :kox: :kox: ciekawe jak by moja na nich wygladala :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jak tylko dotrą do nas koszulki to frekwencja wzrośnie, bo każdy będzie chciał się pokazać w nowym t-shircie Kurde, trzeba było zamówić XXXXXL by dało się ją na kurtkę naciągnąć :laghing2: Manny... jak widzisz te kółka? http://allegro.pl/audi-a4-b8-2009-2010-kola-aluminiowe-oryginalne-i1319397373.html Do mnie osobiście nie przemawiają... Twoje zdecydowanie lepsze U siebie też zmieniać nie będę. Alusy już z autkiem zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 U mnie nie zmieniam, ale do nowszego auta bym myślał o takich :gwizdanie: Dlaczego? Bo uważam że w B5 17" jest optymalnie, w B6/B7 18" jest akurat.[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 11:09_________________________________________________[br] albo ten wzór jak na aucie Cuber'a: reniu :kox: :kox: ciekawe jak by moja na nich wygladala :gwizdanie: Można pomyśleć o jakiejś małej wizualizacji... :gwizdanie: potrzebowałbym tylko jakieś dobre foto pacjenta, dawce znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 najblizszy spot przypada za 2 tyg. czy organizujemy cos w ten weekend czy czekamy do 28.11.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Właśnie dzwonił do mnie Nowek że jest w PL, moglibysmy coś zorganizować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Pisałem również o tym wcześniej ale nikt nie chciał odpowiedzieć ja również jestem za tym żeby coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ja też mogę podjechać w tym tyg... postaram się A6 bo pamiętam, że Reniu kiedyś chciał zobaczyć... ogólnie z tego co się orientuję to te kółka nie podejdą do B6/B7 bo w B8 mają inny otwór centrujący (ale mogę się mylić).. mi się podoba ten wzór od Cubera i ten zaprezentowany przez Renia, tylko te 2 (ori) rozpatruję w następnym aucie (jeśli będzie audi), albo coś typu RH Turbo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To skoro są osoby chętnę na spotkanie a myślę że również kilka osób z Trn wpadnie tylko zorganizujmy jakieś miejsce macie jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bydgoszcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ja też mogę podjechać w tym tyg... postaram się A6 bo pamiętam, że Reniu kiedyś chciał zobaczyć... ogólnie z tego co się orientuję to te kółka nie podejdą do B6/B7 bo w B8 mają inny otwór centrujący (ale mogę się mylić).. mi się podoba ten wzór od Cubera i ten zaprezentowany przez Renia, tylko te 2 (ori) rozpatruję w następnym aucie (jeśli będzie audi), albo coś typu RH Turbo... nie tylko reniu chcial zobaczyc A6 dzis odwiedzilem salon i dokonalem zakupu ok ja powoli sie zbieram do pracy piszcie kiedy i gdzie spot no i moze przelozymy na wczesniejsza godzine-chociaz raz o ile bedzie kazdemu pasowac :gwizdanie: pozdrawiam i milego dnia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Godzina jest do ustalenia, byle nie o 14 dzis odwiedzilem salon i dokonalem zakupu Chwal się co nabyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A może ustalmy jakieś miejsce gdzie będziemy mieli po drodze i Wy i My? Nie chce się wypowiadać za wszystkich ale myślę że to jest dobre rozwiązanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 dzis odwiedzilem salon i dokonalem zakupu Chwal się co nabyłeś podejrzewam, że dywaniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 reniu odbieram w sobote wiec na spocie bede juz mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi