Reniu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 W niedzielę na chwilę moge gdzieś podjechać w Bydzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja w niedziele dopiero wieczorkiem mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroghot Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Majki nie było ciebie na wyścigach Trochę pośmigałem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 bylem teraz w piątek ,dojechałem trochę później na scharpa, dwa razy sie ścignąłem, z peugotem 406 coupe 3.0 V6, to były przedostatnie wyścigi mogłeś juz pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 W niedzielę jestem w Bydgoszczy, kumpla odwożę na lotnisko, ale to cholera o 9.00 rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 widze ze cisza jak makiem zasial :gwizdanie: no dobra czy ktos jedzie w piatek na wyscigi do torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 W piątek moze bede ja ale tylko popatrzeć a nie się ścigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W piątek moze bede ja ale tylko popatrzeć a nie się ścigać ja tez jade popatrzec jak zmienie furke to bede startowal [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 08:07_________________________________________________DZISIAJ WSTEPNIE NA GODZ. 20.00 USTALAMY SPOTKANIE ORGANIZACYJNE!!!! Luczniczka-jak bedzie ladna pogoda Parking pod Tesco-jak bedzie padalo ZAPRASZAMY : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ok. Chętnie podjadę na pogaduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A mi dzis raczej nie pasuje kurde:/Czemu taki spontan z tym spotkaniem dzisiejszym co RAfi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spontan to spontan Dzisiaj to ostatni dzień który mi pasuje, później mam wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A mi dzis raczej nie pasuje kurde:/Czemu taki spontan z tym spotkaniem dzisiejszym co RAfi?? chodzi mi głównie o sprawy organizacyjne i musimy coś z Reniem ustalić a w związku że On wyjeżdża pasuje tylko dzisiaj. My i tak się pewnie zobaczymy w piatek więc przekaże informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 łuczniczka godz 20, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I co jak bylo??JAkiez to sprawy ustalone zostały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I co jak bylo??JAkiez to sprawy ustalone zostały? na nastepny spot obowiazkowo mlotek i przecinak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 hahaha a tak poważnie to coś konkretnego było ustalane?Musze mocno żałować ze mnie nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spontan przerósł oczekiwania Zamiast 2 autek przyjechalo 6 sztuk (Majki dojechal po chwili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I co jak bylo??JAkiez to sprawy ustalone zostały? na nastepny spot obowiazkowo mlotek i przecinak dzieki dropson za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Spontan przerósł oczekiwania Zamiast 2 autek przyjechalo 6 sztuk (Majki dojechal po chwili) majki dojechał po chwili ale nie ma fotki mojej bestii kto mi uwieży że bylem przykro mi :gwizdanie: jak ja sie teraz czuje, Dropson udawał ze umie naprawiać klimę a Rafi zwinął mi śrubokręt krzyżowy z zieloną rączką, myślał że jak będzie ciemno to się nie skapnę pozdrowionka chlopaki spocik fajny się odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Sprzedam alufelgi z oponami prawie nowymi --->http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_alufelgi_17_skrecane_polerowane-t91933.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi