Gość -makaveli- Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu. w piątek jak robisz?? Od dzisiaj mam 2 zmiany tak mnie w konia zrobili. to wtedy jak w łikend Ci pasi to się wbijam do garażu
jedrekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 wszyscy, którzy deklarowali się na koszulki naszego oddziału proszeni są o pilne odwiedzenie wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157749.msg2002662#msg2002662
karolusss Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 wszyscy, którzy deklarowali się na koszulki naszego oddziału proszeni są o pilne odwiedzenie wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157749.msg2002662#msg2002662 przelew zrobiony
BubaAKP Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 jak planujecie jakieś bocurowanie to dajcie znać tylko tego śniegu na to jeszcze mało cały dzień dzisiaj mój dzielny muł latał bokami. Niestety tylko na rękawie ale lekkie podcięcie i już piękny bocur aż dziwne bo to przecież kombi (lancer 2,0 klekot). W sumie dawno nie latałem klekotem po śniegu ale to ciągnięcie od dołu w połączeniu z dobrą gumą daje niezłą frajdę. Najgorsze jest to że robiąc dzisiaj prawie 200 km lancerem i dostawczakiem stwierdzam że poziom umiejętności kierowców jest po prostu TRAGICZNY !! nieracjonalne zachowania, 30 km/h kiedy już po śniegu ani śladu że już nie wspomnę o cudownych pomysłach typu zjadę sobie w bramę przed nosem nadjeżdżającego bo co mi tam Czekam na mocniejszy śnieg i wyciągam bestię z garażu i wtedy quattro rules
manny90 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Siedziałem dzisiaj w nowym A8 :gwizdanie: Jest pełen kozak!
jedrekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 w tej co stoi u Konara? fajnie jest, fajnie.... ale R8 fajniejsze siedziałem w DE w czerwonym R8 spider
WIŚNIA Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Gregory jak chcesz to wbijaj do garażu. w piątek jak robisz?? W weekend chyba ni dam rady,ale jeszcze nic nie wiadomo. Od dzisiaj mam 2 zmiany tak mnie w konia zrobili. to wtedy jak w łikend Ci pasi to się wbijam do garażu [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:25_________________________________________________Płyn do sprysków mi zamarzł
majki77 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 -14 dzis u mnie na 1p w centrum torunia
manny90 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 http://www.boredpanda.com/hour-glass-led-traffic-lights-pic/ za***iste
Reniu Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przydało by się bo teraz na jednej zmianie świateł przelatuje zbyt mało aut
damian_qbass Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 pomysł napewno bardzo ciekawy... chociaż odliczanie już na niektórych skrzyżowaniach Torunia jest... takie świetlne klepsydry myślę że to spory wydatek i pewnie szybko się nie pojawią przy naszej gospodarce
manny90 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przydało by się bo teraz na jednej zmianie świateł przelatuje zbyt mało aut Dobrym rozwiązaniem są też zwykłe liczniki obok świateł... pomysł napewno bardzo ciekawy... chociaż odliczanie już na niektórych skrzyżowaniach Torunia jest... takie świetlne klepsydry myślę że to spory wydatek i pewnie szybko się nie pojawią przy naszej gospodarce No właśnie
Rekomendowane odpowiedzi