Kierownik Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 jak tam ? był ktoś sie ślizgać ? jakieś fotki/filmy ?
manny90 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dość odśnieżania... Niestety, żeby wyjechać z garażu muszę odśnieżyć jakieś 50m drogi Nowek... Fura mega Gratuluję! Dzisiaj miałem okazję przejechać się Range Roverem Sport... Mega auto na taką pogodę.
BubaAKP Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 filmów nie robię niestety bocury były grube i będą jeszcze ruszam na miasto za kilkanaście minut więc jak ktoś zobaczy lecącą bocurem na pełnym ogniu czarną cygaretę to będę ja na plac beemkowiczów mam zamiar się też wybrać wieczorem tak więc zdam relację
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja dziś też 2h wachlowałem łopatą, w drodze do pracy 2 razy bokiem leciałem jak wracałem na samej górze na stromej też drifcik
siucek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Buba jak co jestem jutro po 18 gotowy na extremalną jazdę mów tylko gdzie będziesz. Dzisiaj nie miałem czasu bo miałem trening w Koronowie ale w drodze powrotnej zatrzymałem się na parkingu przy pasie. Trochę się pokręciłem i dalej rura do domku. Dziś śmiało możemy powiedzieć, że kto ma :quattro: :quattro: :quattro: :quattro: MA WŁADZE NAD ŚNIEGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Czekam na info.
Reniu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja właśnie wróciłem z odśnieżania garażu przy okazji pojeździłem trochę po mieście, byłem na Łuczniczce i tam kicha, mało miejsca, za dużo śniegu, nie widać progów zwalniających, śmignąłem więc pod Galerię Pomorską i tam się trochę wyszalałem dużo miejsca, nie było zasp także można było trochę się pobawić Hehe... na każdym większym placyku widać, że ktoś się cieszy z zimy Kutfa jak ja Wam zazdroszczę Quattro ;(
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja w przyszłym roku chciał bym sobie wrzucić most do tyłu dołączył bym do grona
Reniu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bez cięcia podłogi się nie obejdzie... :gwizdanie:
siucek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja w przyszłym roku chciał bym sobie wrzucić most do tyłu dołączył bym do grona Zapraszamy, naprawdę warto :evil: :evil:
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Skąd wiesz? tunel jest dosyć spory z tego co widziałem.
Reniu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyczytałem na forum, do B6 można dorezać w B5 trzeba ciąć
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Manny tak się właśnie zastanawiałem czyj to Range... a to był Filipa
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyczytałem na forum, do B6 można dorezać w B5 trzeba ciąć no to bydziem ciąć [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 23:07_________________________________________________Albo samochód zmieniać
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyczytałem na forum, do B6 można dorezać w B5 trzeba ciąć no to bydziem ciąć szkoda kasy ...to lepiej b3 w Q za 2tyś kupić na zime :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Łoooo obudził sie z snu zimowego sprzęt podłączony?
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No jak dziadek garażu nie udostepni to ni uja widze z modami
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No jak dziadek garażu nie udostepni to ni uja widze z modami walnąć w stół a nożyce same się otworzą
WIŚNIA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Teraz jeszcze punto stoi więc trochę ciasno sie zrobiło
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Teraz jeszcze punto stoi więc trochę ciasno sie zrobiło kto tą puszke po piwie tam wstawił
Rekomendowane odpowiedzi