komar865 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 a co nie kreci sie? ja mam urwadnie du.y! tak goraco u nas!
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 a co nie kreci sie? ja mam urwadnie du.y! tak goraco u nas! nie ma miedzi i aluminium....o tej porze roku to norma
Blondi89 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Orientuje sie ktoś może jak to jest z tymi mandatami od straży miejskiej? Wiem, że mandaty z jakiegoś okresu (tylko właśnie z jakiego?) były wystawiane bezprawnie, zostały w takim układzie uznane za nieważne? Szukałam w googlach ale nic konkretnego nie znalazłam
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 nauka na przyszłość....najpierw zebrać kase a potem robić zamówienia :gwizdanie: i komedii by nie było taaa... zbiorę kasę, a potem będę dopiero firmy szukał? no bez jaj. Grzechu, najpierw trzeba stworzyć listę chętnych żeby dowiedzieć się jakie będą koszty, a później zbierać kasę... Informacja od Jarka n/t koszulek: Koszulki jutro mają być gotowe, odbierze je najwcześniej w piątek i w przyszłym tygodniu je wyśle. W weekend wyśle mi zdjęcia gotowych koszulek! Także ruszać tyłki z wpłatami!
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 taaa... zbiorę kasę, a potem będę dopiero firmy szukał? no bez jaj. Grzechu, najpierw trzeba stworzyć listę chętnych żeby dowiedzieć się jakie będą koszty, a później zbierać kasę...no to miałem na myśli....znasz koszt.....zbierasz kase i zamawiasz
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 koszt dopiero poznałem jak wiedziałem ile sztuk będzie..
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 koszt dopiero poznałem jak wiedziałem ile sztuk będzie.. spoko
WIŚNIA Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 makaveli sprzęt podłączony? to na co ty czekasz? myślałem że przyjedziesz i sie pochwalisz
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 kurna Rafi palimy Marzanne tak jak w zeszłym roku po kiego ten śnieg pada [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 14:51_________________________________________________ to na co ty czekasz? na wiosne :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=24zhARn1Jb8&has_verified=1
Artur82 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 elo!! Manny jak chcesz to jutro do 10:20 jestem w domku...pasuje Ci??
jedrekx Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Rafi kontaktowałeś się z Tomkiem i Petarą? Przypominam po raz kolejny o reszcie wpłat na koszulki!
manny90 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 elo!! Manny jak chcesz to jutro do 10:20 jestem w domku...pasuje Ci?? Niestety... Ale maty trzym dla mnie. Na pewno je wezmę.
Rekomendowane odpowiedzi