krzychu-trn Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 No poztywnie wczoraj było Komar dawaj filmiki
heretic Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 mam nadzieję, że dziś się żaden kierowca na 80-tce nie wyłoży nie uśmiecha mi się znowu w koszmarnym korku stać i tak się nieciekawie na co dzień jeździ a tu jeszcze przyszło wczoraj kuraki łapać, masakra jakaś
krzychu-trn Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Koledzy i Koleżanki spotykamy się w sobotę lub niedziele w karczmie ? Ostatni raz w tym roku jakieś większę spotkanko można było by zorganizować, tak jak już wcześniej pisał o tym Majki
siucek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 mam nadzieję, że dziś się żaden kierowca na 80-tce nie wyłoży nie uśmiecha mi się znowu w koszmarnym korku stać i tak się nieciekawie na co dzień jeździ a tu jeszcze przyszło wczoraj kuraki łapać, masakra jakaś \Witam, dostałem właśnie cyne że był wypadek na moście fordońskim!!!!!!! Dramat !!!!! mam nadzieje, że do 16 będzie posprzątane !!!!!!!! PS. Jędruś plany sylwestrowe??? Hmmm... EGIPT!!!!!!!! :kox: Jazda na wielbłądach!!!! także koszuleczka się przyda!!!!!!! Jak co to mogę odebrać osobiście. Pozdrawiam !!!!!! [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 09:05_________________________________________________Aaaa... wczoraj z Torunia wracałem 1g 30min!!!!!! ;( ;( ;(
komar865 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ty krzychu filmiki kiepsko wyszly troszke ciemno i jakims mega filmowcem to ty nie zostaniesz trzeba sie spotkac w dzien i bedzie o niebo lepiej i wiecej ludzi!! zrzuce po pracy to dam linki a na ta karczme to sie pisze!
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 trzeba sie spotkac w dzien i bedzie o niebo lepiej i wiecej ludzi!! zrzuce po pracy to dam linki a na ta karczme to sie pisze! koniecznie w dzień .... ja musze do mechanika podjechać bo mi sie coś tylnia oś nie napędza....co to może być :?: a co do karczmy to niestety odpadam bo pracuje popołudniu
komar865 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 trzeba sie spotkac w dzien i bedzie o niebo lepiej i wiecej ludzi!! zrzuce po pracy to dam linki a na ta karczme to sie pisze! koniecznie w dzień .... ja musze do mechanika podjechać bo mi sie coś tylnia oś nie napędza....co to może być :?: a co do karczmy to niestety odpadam bo pracuje popołudniu tam powinna byc taka srubka musisz ja wkrecic i juz bedzie lux
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ostatni post o 10:13 co jest :?:
manny90 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Siedzę rozwalony przed komputerem, luba na kanapie ogląda "Na wspólnej", zerkam co jakiś czas i co widzę? A4 na klubowych ramkach gra w serialu Fura adamooo
komar865 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 nie wiedzialem czy wklejac tutaj, ale najwyzej opierdol dostane krzysiu dedykacja dla ciebie szanowne jury prosze o ocene :> a na nastepny raz prosze wiecej chetnych i mozna jakies pacholki postawic i walic okrazenia na czas
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 szkoda że nie nagraliście jak z krzychem ruszaliśmy żeby przestawić furki PS głos z 3 filmiku wygrywa
rafi_a4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 zobaczcie to mam zwale http://zobacz-ja-nago.aq.pl/?id=qm0ivp słodka zemsta
przemciotorun Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 zobaczcie to mam zwale http://zobacz-ja-nago.aq.pl/?id=qm0ivp słodka zemsta daj odrazu linka do fotek i filmu a nie do jakis linkow
majki77 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 jak tam wiara kto się pisze na niedzielny spot pośrodku między toruniem a bydgoszczą :gwizdanie: wypadało by sie spotakc przed świętami i jeszcze w starym roku w większym towarzystwie mam nadzieje że ta wiadomość nie zostanie bez odzewu
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 jak tam wiara kto się pisze na niedzielny spot pośrodku między toruniem a bydgoszczę :gwizdanie: wypadałoby sie spotakc przed świętami i jeszcze w starym roku w większym towarzystwie mam nadzieje że ta wiadomość nie zostanie bez odzewu jak jutro zdecyduje się iść na chorobowe to zamelduje się w niedziele
manny90 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja raczej odpadam w niedzielę, rodzinka się zjeżdża...
Rekomendowane odpowiedzi