Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dobrze Jędrek że mi przypomniałeś niby niewiele ale zawias wygląda na przestawiony, no i w ogłoszeniach chodził jako bezwypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 hmmm nei wiem czy mowimy o tej samej mazdzie o tej co ja mowie to jezdzil nią Piotruś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Co tam Reniu? Problemy ze snem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nahhh... dopijam procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No to zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięks man Na dobranoc inny klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Odnośnie muzyki to może w tym miesiącu wpadnie nowe radyjko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja tez chyba ide w kime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To i ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No dobraaaa też uciekam... co tak będę sam siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobry [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 08:51_________________________________________________ soundtrack z GTA San Andreas dobra nuta a to Reniu słyszałeś?? Go To Church - Ice Cube (Feat. Snoop Dogg & Lil' Jon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 :oklaski: http://zyciebydgoszczy.pl/drogi-jak-ser-szwajcarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Siemanko Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:21_________________________________________________ :oklaski: http://zyciebydgoszczy.pl/drogi-jak-ser-szwajcarski jechałem do centrum Bydgoszczy w zeszłym roku latem i też było kilka sporych....[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:22_________________________________________________Panowie jakiś mini Spot wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 _________________________________________________Panowie jakiś mini Spot wieczorem? Jakby co to ja bym sie pisal jesli dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 O której? Bo idziemy na impre rodzinną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 O której? Bo idziemy na impre rodzinną... Reniu ty nasza kopalnio wiedzy A4 Mam pytanko bo nic nie moge na forum znalezc, tempomat mi przestal dzialac ;/ sprawdzilem dzis bezpieczniki te co sa w konsoli obok kierownicy ale nie ma tam bezpiecznika od tempomatu.. Moze sa jakies bezpieczniki jeszcze w innym miejscu. Jak nie znajde bezpiecznikow to bede musial jechac do warsztatu a tam pewnie pare setek wykasuja za nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Karlo a podlacz sie gdzies pod komputer...moze padl sterownik tempo, ktory jest pod kierownica (modul)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi