jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to sobie rozbijaj... nie chcesz stać pod tesco/łuczniczką bo to nudne? przecież nikt Ci nie karze.. są tacy, którzy to lubią (m.in. ja) i raczej nie da się tego "rozbić"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 oj Grzesiu zawsze można pojechać postać troche a pózniej smignąc gdzieś zabić nude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 oj Grzesiu zawsze można pojechać postać troche a pózniej smignąc gdzieś zabić nude ciiiiżartuje przecież....wiadomo że nie na każdym spocie można atrakcje zapewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 powodzenia.. ja miałem problemy na zimówkach. ja na latnich z quattro miałem problemy... [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 20:59_________________________________________________ oj Grzesiu zawsze można pojechać postać troche a pózniej smignąc gdzieś zabić nude ciiiiżartuje przecież....wiadomo że nie na każdym spocie można atrakcje zapewnić to żeby nie było nudno na nastepnym spocie grill [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:01_________________________________________________a tak wogóle czy Majkel obrał jakiś kierunek zwiedzania w niedziele??? czy tradycyjnie popularny "standing"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 a tak wogóle czy Majkel obrał jakiś kierunek zwiedzania w niedziele??? czy tradycyjnie popularny "standing"? rozbieramy i składamy malana na czas ...każdy pokolei potem rzut na odległość malanem i na końcu żąglowanie malanem nie no nie smieje się z malana, bo w końcu ma strefe zgniotu jak mercedes....do silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja bym proponował wtedy jak już się letnie kapcie założy Popieram Przy okazji, czy ktokolwiek z Was pamięta jakie miałam alu? Bo chcę je sprzedać i nie wiem ile wołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 z oponami Jedrek ciekawi mnie ile bedziesz woloal...moze sie skusze a swoje sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ty masz chyba takie, prawda Paulina? http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-16-5x11-2-a4-a6-i1413922681.html Artur ja swoich nie sprzedaję tylko Paulina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 upsss...sorry ale sie zayyyyebalem.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jędrek troszkę inne no i właśnie nie znalazłam takich na allegro, ale te są bardzo podobne. Z tą ceną to chyba gościu przesadził co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 pytanie jest czy będziesz je sprzedawała z oponami? jeśli tak to ile mają bieżnika no i w jakim stanie są felgi... myślę, że jeśli z oponami to 1000 można wołać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 pytanie jest czy będziesz je sprzedawała z oponami? jeśli tak to ile mają bieżnika no i w jakim stanie są felgi... myślę, że jeśli z oponami to 1000 można wołać.. Oooo to ładnie . Zmierzę tylko bieżnik opon, jak kupowałam to były podobno po 2 sezonach, michelin chyba wystawiam na allegro i szukam nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja bym kupił felgi... 17stki ale właśnie wzór RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja też jestem za letnimi kapciami żeby były już założone jak się będzie jechać na spota np do Waw-y [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________A co do niedzieli działami coś z tymi pachołkami ? Jakaś mała zabawa wchodzi w grę ? Bo nie wiadomo czy załatwiać coś na niedziele czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 czy w niedziele Bydgoszcz gdzies sie umawia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 jak nie będzie chetnych... to lipa... skoro mamy się spotkac jak Majki chce około 17...18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no wlasnie jesli 17 lub 18 to przyjade jesli na 16 to odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 miało być wcześniej niby...Majki coś wspominał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 No to godzinę można jakąś wcześniejszą ustalić, ale nawet gdyby było koło tej 17 to na parkingu popiełuszki jest oświetlenie co prawda i tak w dzień lepiej było by widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi