Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 szczam :polew: :polew: a na psa gadałeś że zaszcza chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to teraz żałuje że ja nie wziołem 2 koszulek.... był dał jedną swojej kobiecie... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie jestem indianinem jak ty jesteś kowbojem i śmigasz na koniu a na koniec zdejmujesz skalp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie jestem indianinem jak ty jesteś kowbojem i śmigasz na koniu a na koniec zdejmujesz skalp? chyba macie braki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 No to Damian weż pachołki kto będzie chciał to będzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to teraz żałuje że ja nie wziołem 2 koszulek.... był dał jedną swojej kobiecie... :polew: polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 łokej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ide od was zbereźniki do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 do jutra to pamiętaj .... jutro o 17 pod PiP w Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to życze w razie czego owocnej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 zaraz też spadam... 4:50 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ooo Grzesiu nie masz wolnego ? W sumie ktoś musi pracować żeby inni mieli wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ooo Grzesiu nie masz wolnego ? poniedziałek mam wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Yhym ja jeszcze 2 tygodnie do pracy i tydzień urlopu :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 taki to pożyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 No nic ja również uciekam Miłej nocki koledzy i koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Yhym ja jeszcze 2 tygodnie do pracy i tydzień urlopu :notworthy: to jedziemy do sopotu Dobranoc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi