Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Wiem Kempes to mnie też byś podpiął, bo mi przegląd wyskakuje w zegarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kempes jaki masz system na laptopie?? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 10:31_________________________________________________MA ktos wogole WIndows7 ale 32Bitowy na stanie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ale bankowo 32bity?? Manny a pozyczylbys?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 mi tam obojętne czy 16 czy 17 z Majkim pisałem to myśli tak samo, że obojętnie także wypowiadać się smiało ,żeby potem marudzenia nie było :gwizdanie: widzę że ciśnienia nie ma po tym co napisałeś, znowu ciężkie ustalenia nas czekają a nawet odwołanie spotu czuję ja w każdym bądź razie z binkiem jestem umówiony czy spot się odbędzie czy nie, tak jak mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Wiem Kempes to mnie też byś podpiął, bo mi przegląd wyskakuje w zegarach nie i uj nie zasłużyłeś [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 10:46_________________________________________________ mi tam obojętne czy 16 czy 17 z Majkim pisałem to myśli tak samo, że obojętnie także wypowiadać się smiało ,żeby potem marudzenia nie było :gwizdanie: ja bede z Gregorym widzę że ciśnienia nie ma po tym co napisałeś, znowu ciężkie ustalenia nas czekają a nawet odwołanie spotu czuję ja w każdym bądź razie z binkiem jestem umówiony czy spot się odbędzie czy nie, tak jak mówiłem [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 10:48_________________________________________________ja bede z gregorym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 no tak tylko wiara miała się wypowiedzieć na którą godzinę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 no tak tylko wiara miała się wypowiedzieć na którą godzinę??? jakby pod tesco się umawiali to by wiedzieli na którą godzine tydzień temu...a że w toronto to.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zmieniłem godzinę i miejsce aktualnego spotkania. W razie czego skoryguje się w ciągu dnia. Tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 CZYLI GODZINĄ SPOTU DZISIEJSZEGO JEST GODZ 17 jak tam z planowaną obecnością jakas aktualizacja listy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja auta nie mam więc będę chciał się zabrać z kimś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Spot Toruń - odwiedziny ziomka Binka / godz.17 PiP w Toruniu Binek Special Spot 1.Grzechu 2.Krzychu 3.Damian 4.Nowek 5.WIŚNIA 6.Majki 7.Binek 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja auta nie mam więc będę chciał się zabrać z kimś. z listy wynika ze mósiałbyś na fordon dojechać, bo nie widzę nikogo z głębi bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nowek jest z glebi Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja bede tak na 80-90% mam coś do załatwienia po południu, nie wiem czy się wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nowek jest z glebi Bydgoszczy jak mam to rozumieć Artur liczyłem na twoją obecność dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja auta nie mam więc będę chciał się zabrać z kimś. z listy wynika ze mósiałbyś na fordon dojechać, bo nie widzę nikogo z głębi bydgoszczy Yep, Nowek ma mnie po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 U mnie sprawa wyjazdu wygląda 50/50, niestety robota czeka. Jak będę jechał to mogę cię Reniu zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 coś się wykruszacie... ja powinienem się pojawić, ale moge się odrobinke spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 musze żabke po kilku dniach stania rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi