manny90 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 U mnie tył czeka na montaż... Ale najpierw muszę nabyć krańcówki z pierwszego lifta wzwyż... Ech, właśnie z chłopakami z forum dostałem w d*pę w GT5 A teraz browar, zarządzanie projektami i Top Gear 15 w HD
Reniu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 U mnie tył czeka na montaż... Ale najpierw muszę nabyć krańcówki z pierwszego lifta wzwyż... Hmm.... rozpracuj temat zanim zasiądziemy Ech, właśnie z chłopakami z forum dostałem w d*pę w GT5 Za mało trenujesz Chłopaki cisną 24/7 więc żaden blamaż dla Ciebie
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Manny mam nadzieję, że pytania zapamiętasz jakie miałeś bo ja w czwartek mam projekty
Reniu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Dobra koledzy... poduszka się za mną stęskniła... do juterka...
manny90 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 U mnie tył czeka na montaż... Ale najpierw muszę nabyć krańcówki z pierwszego lifta wzwyż... Hmm.... rozpracuj temat zanim zasiądziemy Ech, właśnie z chłopakami z forum dostałem w d*pę w GT5 Za mało trenujesz Chłopaki cisną 24/7 więc żaden blamaż dla Ciebie No dobra, w dwóch wyścigach nie byłem ostatni. 1 raz PABLO wjechał SLS AMG w ścianę i mu się troszkę uszkodził, więc postanowił zawrócić a drugi raz OGr się rozłączył w Monte Carlo ;P Lampki ogarniemy Jędras, nie ma problemu. Dam ci znać.
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Gran Turismo 5, będę musiał też znowu zacząć grać..
Kierownik Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Widzę że wszyscy doświetlają auta Może na spota i ja sie wyrobie :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Widzę że wszyscy doświetlają auta Może na spota i ja sie wyrobie :gwizdanie:
Newman Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 u mnie sie wszytko ladnie swieci... no .. moze poza przodem.
Reniu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Siemanko [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 08:37_________________________________________________[br] [edit] Kto chętny na status Klubowicza? :gwizdanie: http://www.mototok.pl/Klub-supersamochodow-Krzysztofa-Holowczyca-a210
nowekbdg Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 nie pamietam ksywy ale chyba michal g23 umnie pod blokiem czesto bywa chyba sasiad klubowy ;d
Kierownik Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ja za to często widuje ciebie na Boh. Kragujewca
Rekomendowane odpowiedzi