Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Spasowanie zderzaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow!:)

Na wstepie chcialem zaznaczyc, ze jestem pedantem, szczegolnie jezeli chodzi o samochody, doslownie wszystko musi chodzic jak w zegarku, to sie tyczy zarowno stanu technicznego jak i wizualnego:) z uwagi na ta popieprzona pore roku - zime, zrobily sie zaspy i niestety zdarzylo mi sie popchnac jedna z nich delikatnie zderzakiem. z jednej strony zderzak tak jakby przestal byc spasowany, te szare elementy (mam dwukolorowy) przestaly do siebie pasowac (otworow nie ma, ale nie tworzy to calosci), przy lampie zrobila sie "poleczka" a i wystaje 0,5cm przy laczeniu z nadkolem. robic to, czy mnie po prostu wysmieja w warsztacie i bede musial z tym zyc?:D jezeli tak to jaki jest orientacyjny koszt spasowania tego zderzaka co by wygladal jak dawniej? z gory bardzo dziekuje wszystkim za info:)

Opublikowano

zrób zdjęcia bo tak to można gdybać ,każdy ci to zrobi tylko jak cos sie połamało w zderzaku to moze isc do wymiany jak chcesz zeby pasował idealnie,a moze wystarczy go poluzowac i przykrecic od nowa w co raczej wątpie,prawdopodobnie urwał ci sie uchwyt od dołu zderzaka i dlatego odstaje.Tak mysle ale nie widze to nie powiem na 100%

Opublikowano

Zrób zdjęcie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

za chwile foty beda gotowe do pobrania, nie bede kompresowal, zeby kazdy mogl sobie zrobic zoom[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:46_________________________________________________http://rapidshare.com/files/445858211/foty.rar[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:52_________________________________________________link gotowy do pobrania

Opublikowano

wrzuc normalnie te zdjecia nikt nie bedzie sciagał i czekał. Wrzuc normalnie do tematu

Opublikowano

Ja tu nic nie widzę :)

Opublikowano

Eee tam cały przód walony i ledwo się kupy trzyma...

a tak na poważnie to, czy Ty aby nie przesadzasz? Poczekaj do wiosny i może samo się ułoży.

Opublikowano

Ja na tych zdjęciach nic nie widzę

:mysli:

Opublikowano

Jedyne co bym zrobił to... :thumbdown:

dokładkę w kolor :cool1:

Opublikowano

kloega jest pedantem jak sam napisal a jezdzi z dwu kolorowym zderzakeim :polew:

Opublikowano

czy mnie po prostu wysmieja w warsztacie i bede musial z tym zyc

obawiam się,że jadąc do warsztatu z czymś takim-można się narazić na niepoważne potraktowanie i głupie uśmieszki za plecami,to tak,jakbyś podjechał do wulkanizacji,żeby ci podpompowali koła,a darmowy kompresor był po drugiej stronie ulicy...zrobią niewiele,a skasują... :wink4:

:[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 23:10_________________________________________________

Na wstepie chcialem zaznaczyc, ze jestem pedantem, szczegolnie jezeli chodzi o samochody, doslownie wszystko musi chodzic jak w zegarku, to sie tyczy zarowno stanu technicznego jak i wizualnego:)

patrząc na to zdjęcie-

2a48469a995a6ecd.jpg

zaczynam w to wątpić...kiedy ono było ostatnio umyte?... :mysli:

a tak na poważnie-zdejmij zderzak i zobacz,czy sie zaczepy nie wygięły od dokładki dolnej :wink4: