hary Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121157694 Co sądzicie o tym? Jakie są wasze opinie na temat takich rzeczy? Doradzcie coś bo mam zamiar kupić takie coś? Moje auto duzo pali-POMOCY! HEEEEELP!
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak wyregulujesz silnik niz to zalozysz bo to kojarzy mi sie z wlascicielami polonezow a na marginesie co to znaczy duzo pali??
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Bzdury i naciąganie :!: Takie rzeczy jak magnetyzery czy magnesy neodymowe można sobie w domu stosować jak chcemy oszukać licznik energii elektrycznej, gazowy i każdy inny, który ma metalowe bebechy. W samochodzie to nic dobrego nie przyniesie, chyba tylko złudzenia Porównaj sobie z innymi użytkownikami na forum spalanie swojego autka. Jeżeli stwierdzisz, że więcej spala to VAGa trzeba zapiąć i tam oblookać sprawę
hary Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak wyregulujesz silnik niz to zalozysz bo to kojarzy mi sie z wlascicielami polonezow a na marginesie co to znaczy duzo pali?? co to znaczy dużo pali? nawet nie wyobrażasz sobie te "dużo" moje audi jest tak zdolne ze potrafi spalic ok.18l wachy raz jak zalałem za stówke to zrobiłem niecałe 110km motor 1.6 !!! i co ty na to?
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 to znaczy ze masz cos skopane w niuni i tyle
hary Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Bzdury i naciąganie :!: Takie rzeczy jak magnetyzery czy magnesy neodymowe można sobie w domu stosować jak chcemy oszukać licznik energii elektrycznej, gazowy i każdy inny, który ma metalowe bebechy. W samochodzie to nic dobrego nie przyniesie, chyba tylko złudzenia Porównaj sobie z innymi użytkownikami na forum spalanie swojego autka. Jeżeli stwierdzisz, że więcej spala to VAGa trzeba zapiąć i tam oblookać sprawę jakiego VAGa? nie czaje? co to jest ten VAG? czy mogłbyś mi to wytłumaczyć? [ Dodano: 2006-08-31, 15:06 ] to znaczy ze masz cos skopane w niuni i tyle w sumie wiem tylko że w silniku było grubo grzebane ktoś sie bawił wczesniej w tuning i troche motor podkrecił ja kupiłem te auto niedawno z mysla ze to zwykle 1.6
Gość MorgothDBMA Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 taki komputerek do diagnozowania samochodu - jedziesz do ASO i Ci diagnozują (no niekoniecznie do ASO ...)
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jakiego VAGa? nie czaje? co to jest ten VAG? czy mogłbyś mi to wytłumaczyć? uzyj prosze szukaczki
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zacznij korzystać z opcji szukaj na forum vag był opisywany duuużo razy: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/search.php?mode=results To urządzenie możesz kupić, możesz też za każdym razem jeździć do serwisu i płacić im za podpinanie ok. 50 zł za każdym razem za samo podpięcie. :???:
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 co to znaczy dużo pali? nawet nie wyobrażasz sobie te "dużo" moje audi jest tak zdolne ze potrafi spalic ok.18l wachy raz jak zalałem za stówke to zrobiłem niecałe 110km motor 1.6 !!! i co ty na to? :shock: ile jechać do fachowca z tymi waszymi samochodami spalanie jak w V6, mi pali 7,2l/100 km jak jechałem nad morze średnia prędkość 130km/h
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 :shock: ile jechać do fachowca z tymi waszymi samochodami spalanie jak w V6, mi pali 7,2l/100 km jak jechałem nad morze średnia prędkość 130km/h To albo nowse autko albo diesel
Gość MorgothDBMA Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 to ja zrobie OT [z góry sorki!!!] Ile kosztuje VAG ??
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zależy jaki: www.viaken.pl - sklepowe ceny http://www.allegro.pl/search.php?string=VAG&category=620 - allegro
Gość MorgothDBMA Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 wielkie dzieki i sorki za OT
szogun0 Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 to ja zrobie OT [z góry sorki!!!]Ile kosztuje VAG ?? VAG 1551 - 2000 zł VAG 1552
Rekomendowane odpowiedzi