Skocz do zawartości
IGNOROWANY

mniejsze spalanie paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak wyregulujesz silnik niz to zalozysz bo to kojarzy mi sie z wlascicielami polonezow :wink: a na marginesie co to znaczy duzo pali??

Opublikowano

Bzdury i naciąganie :!: Takie rzeczy jak magnetyzery czy magnesy neodymowe można sobie w domu stosować jak chcemy oszukać licznik energii elektrycznej, gazowy i każdy inny, który ma metalowe bebechy. W samochodzie to nic dobrego nie przyniesie, chyba tylko złudzenia :grin: Porównaj sobie z innymi użytkownikami na forum spalanie swojego autka. Jeżeli stwierdzisz, że więcej spala to VAGa trzeba zapiąć i tam oblookać sprawę :cool:

Opublikowano
wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak wyregulujesz silnik niz to zalozysz bo to kojarzy mi sie z wlascicielami polonezow :wink: a na marginesie co to znaczy duzo pali??

co to znaczy dużo pali? nawet nie wyobrażasz sobie te "dużo"

moje audi jest tak zdolne ze potrafi spalic ok.18l wachy

raz jak zalałem za stówke to zrobiłem niecałe 110km

motor 1.6 !!!

i co ty na to?

Opublikowano

to znaczy ze masz cos skopane w niuni i tyle :wink:

Opublikowano
Bzdury i naciąganie :!: Takie rzeczy jak magnetyzery czy magnesy neodymowe można sobie w domu stosować jak chcemy oszukać licznik energii elektrycznej, gazowy i każdy inny, który ma metalowe bebechy. W samochodzie to nic dobrego nie przyniesie, chyba tylko złudzenia :grin: Porównaj sobie z innymi użytkownikami na forum spalanie swojego autka. Jeżeli stwierdzisz, że więcej spala to VAGa trzeba zapiąć i tam oblookać sprawę :cool:

jakiego VAGa?

nie czaje? co to jest ten VAG?

czy mogłbyś mi to wytłumaczyć?

[ Dodano: 2006-08-31, 15:06 ]

to znaczy ze masz cos skopane w niuni i tyle :wink:

w sumie wiem tylko że w silniku było grubo grzebane

ktoś sie bawił wczesniej w tuning i troche motor podkrecił

ja kupiłem te auto niedawno z mysla ze to zwykle 1.6

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

taki komputerek do diagnozowania samochodu - jedziesz do ASO i Ci diagnozują (no niekoniecznie do ASO ...)

Opublikowano
jakiego VAGa?

nie czaje? co to jest ten VAG?

czy mogłbyś mi to wytłumaczyć?

uzyj prosze szukaczki :wink:

Opublikowano
co to znaczy dużo pali? nawet nie wyobrażasz sobie te "dużo" moje audi jest tak zdolne ze potrafi spalic ok.18l wachy

raz jak zalałem za stówke to zrobiłem niecałe 110km

motor 1.6 !!!

i co ty na to?

:shock: ile jechać do fachowca z tymi waszymi samochodami spalanie jak w V6, mi pali 7,2l/100 km jak jechałem nad morze średnia prędkość 130km/h :grin:

Opublikowano
:shock: ile jechać do fachowca z tymi waszymi samochodami spalanie jak w V6, mi pali 7,2l/100 km jak jechałem nad morze średnia prędkość 130km/h :grin:

To albo nowse autko albo diesel :grin:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

to ja zrobie OT [z góry sorki!!!]

Ile kosztuje VAG ??

Opublikowano
to ja zrobie OT [z góry sorki!!!]

Ile kosztuje VAG ??

VAG 1551 - 2000 zł

VAG 1552