Majkel.a4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam. Wiem, że może temat już był wałkowany nie raz ale chodzi mi o to aby dowiedzieć się ile aktualnie kosztowałoby założenie climatronica. Chcę się dowiedzieć ponieważ. w najbliższym czasie chciałbym to zrobić, a w mojej B5 nie posiadam nawet klimatyzacji. Chodzi mi o koszt założenia climatronika przez jakąś firmę bądź też osobę, która by się tego podjęła. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam
Doman13 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 około 3-4 tysiące. Zależy po jakich cenach kupisz części.
kalik Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Za manuala trzeba liczyć około 1200zł, wszystko zależy za ile kupisz graty i czy sam będziesz rezał. Climatronic troszkę skomplikowany bardziej jest.
Majkel.a4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Czytałem jeden temat i climatronic to był do założenia za 3500 i zakładał "Iceman" ale to było 3 lata temu
Kali S4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Czytałem jeden temat i climatronic to był do założenia za 3500 i zakładał "Iceman" ale to było 3 lata temu Myślę że teraz trochę te ceny poszły w dół. Zależy za ile dorwiesz graty,czy bedziesz to przekładał sam czy płacił komuś itd . Jest to jak najbardziej do zrobienia,zobacz w dziale "sprzedam" są auta na części,na pewno wiele gratów do przekładki udało by się wyrwać
paweu1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Sam wkładałem klime manualną, jeśli znajdziesz tanie graty i sam będziesz grzebał (to wcale nic trudnego) to zmieścisz się w tysiącu. Z climatronikiem będziesz miał problem z instalacją, jest bardziej skomplikowana, a co za tym idzie łatwiej o błędy
Majkel.a4 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak już klimę to climatronic będę zakładał. Znacie może kogoś kto by się podjął założenia?
paweu1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja k już klimę to climatronic będę zakładał. Znacie może kogoś kto by się podjął założenia? W takim razie szukaj na forum, dawcy od którego weźmiesz wszystkie graty razem z wiązką i problem z głowy
majkel_majki Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak już klimę to climatronic będę zakładał. Znacie może kogoś kto by się podjął założenia? Znam w Bydgoszczy jeden zakład który by się tego podjął, ale oni tani nie są.
Majkel.a4 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 A orientujesz się mniej więcej ile by chcieli, a może masz do nich jakiś kontakt?
Rekomendowane odpowiedzi