Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uszkodzenie podczas cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piątek około godziny 20 moja kobieta cofała w Arkadi i nie zauważyła słupka ;/

Jutro będę dzwonił zgłosić szkodę, a że to moje pierwsze zdarzenie chciałbym się zapytać na co zwrócić uwagę podczas rozmowy i gdy przyjedzie rzeczoznawca.?

Z tego co zauważyłem to pękła belka zderzaka i zderzak wjechał pod auto i pewnie uszkodził się prowadnica(odbój). Czy rzeczoznawca spisuje takie rzeczy ?

Dokładka PDC jest przerysowana, lampa wjechała trochę do środka.

AC mam w Interisk-u , jaka może być wysokość wyceny?

zdjcie0052i.jpg

zdjcie0053n.jpg

zdjcie0054fl.jpg

zdjcie0055p.jpg

zdjcie0056av.jpg

zdjcie0057hy.jpg

zdjcie0058dl.jpg

zdjcie0059nc.jpg

zdjcie0060zo.jpg

zdjcie0061x.jpg

Opublikowano

nie wiem jak jest w interisku ale rzeczoznawca przyjedzie w umowione miejsce. powiedz mu o wszystkich uszkodzeniach jakie sa wg Ciebie . Choc z doswiadczenia jakie mialem to nie raz rzeczoznawca mowil o wiekszej ilosci uszkodzen niz ja mialem przygotowane (u Ciebie jeszcze moze byc uchwyt zderzaka wlasnie ta belka i co tam jeszcze jest) Im wiecej wpisze tym lepiej. na moje oko to uszkodzenia na 2000-4000tys (ale zdjecia sa slabej jakosci i nie widze czy zderzak jest pekniety (a doradzajac Ci powinien byc :wink4: )

Opublikowano

f16... jak cos to biore dokladke pod pdc :naughty:

Opublikowano

Rozumiem, że albo pdc jest dla picu, albo kobieta ma zdolności do prowadzenia auta :gwizdanie: z ubezpieczalnią to jest tak, dzwonisz na infolinię i zgłaszasz szkodę, że dnia tego i tego cofając na parkingu nie zauwazyłeś przeszkody i było bum, a dalej to z grubsza tak jak mobi opisał.

Opublikowano

Może być też tak że po pierwszych oględzinach powie że po zdjęciu zderzaka trzeba zgłosić ponowne oględziny. Bardzo często się to tak odbywa.

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, że albo pdc jest dla picu, albo kobieta ma zdolności do prowadzenia auta :gwizdanie: z ubezpieczalnią to jest tak, dzwonisz na infolinię i zgłaszasz szkodę, że dnia tego i tego cofając na parkingu nie zauwazyłeś przeszkody i było bum, a dalej to z grubsza tak jak mobi opisał.

Heheheh , PDC Działało ;) tylko jak mówi było za głośno radio ;),[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:08_________________________________________________A i jeszcze jak kawałki lampy odprysły zarysowały troszkę lakier przy lampie ?? będą chcieli malować czy coś innego ??

Opublikowano

jeżeli tylny błotnik ryśnięty to też zakwalifikują do malowania

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Uszkodzone zostały :

Zderzak wymiana plus malowanie,

lampa wymiana

listwa pod lampą

odbój lewy

Belka zderzaka

Była ryska na dokładce PDC napisali do wymiany, a że ryska była koło czujnika jego tez wskazali do wymiany, do tego napisali jakieś zestawy naprawcze itp...

W sum,ie wycena przyszła na 2562zł ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No to ładnie wycenili. Ten InterRisk może nie taki zły jak o nim piszą :)