Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B7] Zaswiecily sie ESP,EPC i Check oraz tiptronic nie wrzuca automatycznie trójki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie sory, bo zbytnio nie wiedzialem w jakim dziale napisac tego posta, jak by co to mozna przeniesc w odpowiedni....w kazdym badz razie nie znalazlem nigdzie podobnego,wlasciwego tematu...

A wiec, dzis po wyjezdzie z auto myjni, gdy odpalilem auto zaswicilo mi sie kilka ikon na desce. Nie wiedzialem o co chodzi. Swiecily sie ESP, EPC oraz CHECK.

Dodam ze gdy wyjechalem z myjni, zgasilem auto. Odstalem z 3min i odpalilem raz jeszcze i swiecil sie juz "tylko" CHECK, jako ze mialem do domu niecale 2-3km postanowilem tak spokojnie dojechac. No i tu kolejny problem bo skrzynia dzialala tylko do 2biegu, na 3juz nie chcialo wrzucic,wiec objaw jak by tryb awaryjny skrzyni....dodam ze to tiptronic.

Szczerze powiedziawszy sie zdziwilem bo pierwszy raz cos takiego sie mi przytrafilo.Co to moze byc, i dlaczego tak sie dzieje? Ktos juz sie spotkal z takim problemem?Dzieki za wszelkie info, bo jestem aktualnei we Wloszech i nei chcial bym tu sie wybulic w salonie Audi na naprawe czy smao podlaczenie pod VAG-a.