Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Ykk, ja też czekam... Miały być już dawno, ale nie ma ich w FK w niemczech... A miałem je mieć w dobrej cenie... (w cenie SONAR-ów) dlatego czekam cierpliwie... [br]Dopisany: 24 Luty 2008, 14:54 _________________________________________________w końcu moja A4 doczekała sie nowych reflektorów + xenon 8000K zdjęcia w pierwszym poście... (słaba jakość, bo robione komórką na szybcika)
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no szuder piekna sprawa:) nidlugo sie do ciebie zglosze po takie
LuCaS_gr44 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Szuder a co z planem malowania w szyskich czarnych dokładek w kolor też poczeka na słoneczne dni do lakiernika było by już wszystko w kolorku
Szuder Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 Lucas_gr44 i będzie lakierowanko, tylko jak się ciepło zrobi :th:
EndriuGiz Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Szuder nie ma problemow z tym HID ?? bo zastanawiam sie czy przejdzie przeglad jak zamontuje sobie je i czy policja niebedzie miala nic przeciwko wiesz cos na ten temat ??
Szuder Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Opublikowano 12 Marca 2008 Endriu, do tej pory nie miałem problemów z policją, ale mam HID-y założone dopiero od 2 tygodni... Na przeglądzie jeszcze nie byłem, ale nawet jakby "diagnosta" miał jakis problem, to wyciągasz żarnik, wpinasz żarówkę w ori kostkę i wszystko jest jak seria (czas wymiany 5 minut)
EndriuGiz Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 a no to spoko przy policji tez mozna wykonac taki manewr jakby mieli jakies waty wyciagnac zarniki i wstawic zwykle h7 jakby chcili zabrac dowod
jacaq Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 taaa a może lepiej przejedz im po oczach tymi lampami.....oślepisz ich .......bedziesz miec przewage w ucieczce :D:D prosze pisac na temat a nie OT
Gość RS4DEVIL Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Szuder!!!!please o foty z impry a poza tym widzę, że cały i zdrowy dotarłeś na miejsce :> czyli pani aptekarka miała rację [br]Dopisany: 13 Marzec 2008, 21:30 _________________________________________________acha zapomniałam się podpisać Jystyna - siostra Tigera
ykk Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Szuder te ringi w zolci troszke bija po oczach.. Da sie cos z tym zrobic..?
Szuder Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 można wymienić żarówki w ringach (na jeden ring 4 żarówki, czyli razem 16 żarówek), ale wyjątkowo podoba mi sie ten kontrast. Jasne ringi, a'la led mają sonary i sa one wogóle nie widoczne w dzień, a tak jak jest teraz, jest spoko... ale to jak zwykle kwestia gustu...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 no nie powiem, fajnie to wyglada :th: ale Ty lepiej dawaj foty z Wisły a nie jakies sesje nocne
Szuder Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 foty z Wisły cały czas zgrywam na serwer (tzn siostra mi zgrywa, bo ja w domu bez neta jestem) jak zgram wszystkie, to powysyłam linki... :th:
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 foty z Wisły cały czas zgrywam na serwer (tzn siostra mi zgrywa, bo ja w domu bez neta jestem) jak zgram wszystkie, to powysyłam linki... :th: no to masz szczęscie bo w Zatorze byśmy inaczej gadali i znowu byś sie mógł zaprzyjaźnić ze schodami
Szuder Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 na szczęscie w Zatorze nie ma takich okazałych schodów, a poza tym to ja jestem wierny tylko jednym schodom... we Wiśle...
Rekomendowane odpowiedzi