slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, ciekawi mnie ile takich rodzynków mamy w klubie :gwizdanie: Polift 1. Krycha 2. tgkone Przedlift 1. ziutek1957 Kto jeszcze?
ziutek1957 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja mam dzielone Boscha ale kierunki USA-liczy sie ?
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja mam dzielone Boscha ale kierunki USA-liczy sie ? pewnie tak, ale nie sprecyzowałem że o polifciaki mi chodzi
Michał Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Buc :gwizdanie: ...ale podróby, więc chyba się nie liczy
!Tommy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ja w niedługim czasie powinienem mieć bo auto dostało lampy EU, a pochodzi z USA. dlatego trzeba przód przywrócić
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Buc :gwizdanie: ...ale podróby, więc chyba się nie liczy podrabiańców nie liczę , a Tym bardziej BUCA ja w niedługim czasie powinienem mieć bo auto dostało lampy EU, a pochodzi z USA. dlatego trzeba przód przywrócić e! pytam się kto ma
davidoati Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Troszkę odgrzeje kotleta ale orientuje się ktoś ile takie lampki kosztują w stanach ?
!Tommy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Troszkę odgrzeje kotleta ale orientuje się ktoś ile takie lampki kosztują w stanach ? nówki okolo 250 dolców
Gwerty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 jak kotlet już ciepły . to jak mam bixy zrobione usa z orginlanych valeo
Rekomendowane odpowiedzi