koman Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 :> i taki sobie postaram kupić do spota [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 22:16_________________________________________________W dniach 30-31 Lipiec odbędzie się już 4 impreza z Cultsquad.pl organizowana przez ekipę Kolbuszowską. Szykuje się jak zwykle Imprezka na wypasie :mrgreen: :mrgreen: W tym roku tak jak w poprzednim będziemy się relaksować w Domku rekreacyjnym ,,Przy Grobli" w bliskiej okolicy Kolbuszowej. Miejscówka bardzo malownicza, leżąca w samym sercu dawnej Puszczy Sandomierskiej. Do Dyspozycji jest kuchnia, łazienka, wc. Na działce są 2 duże stawy, rowerki wodne i kajaki, boisko do siatkówki, kilka miejsc do grillowania, sporo miejsca na rozbicie namiotów, mini Stodoła :mrgreen: na ,,Imprezę Dance 90" i wiele innych ciekawych kącików, ławeczek do miłego wypoczynku. Kilka fotek: Plan imprezy: Rozpoczęcie o godzinie 16:00 na parkingu przy SKANSENIE - Kolbuszowa ul.Wolska 36 - Mapka dojazdu: Czekamy na wszystkich od 16:00 około 17:00 wyjazd na Domek zabezpieczany przez Kolbuszowską Policję lub skład Kolbuszowski. Domek położony w pięknym miejscu. Dojazd do domku bardzo dobry, do samego domku nowy dywanik, tak że z glebą nie ma żadnego problemu. Chętni goście z pojazdami w stylu cult/german mogą się już wpisywać -bliżej terminu będziemy robić konkretną listę. KOSZTY Wjazdu: -20zł samochód z kierowcą -10zł pasażer Dzieci bezpłatnie ;-)
jacek28 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Znam ten domek,to 3km odemnie,i znam tez właścicieli,jedynie impreza mi mało znana,Ty tam bedziesz?jestes organizatorem tego?[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 17:03_________________________________________________CULTSQUAD.pl - Polskie Forum Użytkowników samochodów KULTOWYCH, CIEKAWYCH, MOCNYCH, GT, GTI, GSI, G60, 16V, TURBO, CUPRA, VR6, V6, V8 oraz innych-znalazłem to chyba nie my panie Koman,myslisz ze 100koni to juz jest mocny?
koman Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 to jest zaproszenie kierowane do wszystkich
fanthom2 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 ...VR6, V6, V8. Hmm... Koman ma 8V to chyba się łapie hehe P.s. na tych fotach nie wylukałem ani jednej audi
jacek28 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Na pierwszej fotce trzecie auto od konca,jedzie 80-tka,zawsze to cos
koman Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 ja się niestety nie wybiorę bo mam w tym terminie wesele [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 12:14_________________________________________________http://allegro.pl/spoiler-listwa-na-klape-audi-80-100-a4-a6-a8-i1730863738.html myślę nag taki dodatkiem co wy na to ?
fanthom2 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 A no jest jednak jedna Koman miales kiere zmieniac a lotka calkiem tylko czy ta tasma samoprzylepna to sie bedzie trzymac??
FAFAL Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Panowie szukam kogoś do pomocy fizycznej nie teoretycznej przy wymianie zawiechy wahacze + gwint najlepiej żeby ktoś miał kanał. Miałem oddać do mechanika, ale jak mi powiedział, że wahaczy nie dokręca się na opuszczonym aucie to mi się odechciało z nim gadać...
koman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 koledzy wiece gdzię na Podkarpaciu jest jakiś 'szrot ' ?
Lukaszxxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 koledzy wiece gdzię na Podkarpaciu jest jakiś 'szrot ' ? Mazgaj w Brzostowej :polew: A tak na powazni to tak: - Lubzina firma "bebes" jak sie zaczyna miejscowosc (po prawej rece) - Lubzina pod koniec miejscowosci po prawej, duzo czesci ale wlascicil dziadek jest "porywczy" - Ropczyce od strony rzeszowa jak sie zaczynaja ekrany dzwiekoszczelne to droga w lewo i zaraz za 200 m po lewej, dosc konkretni goscie i duzo czesci - Ładna, ostatnia wiocha przed tarnowem przed cpn "Grosar" na lewo i po lewej rece jakis km od cpn dosc duzy, Te znam i polecam, A moze powiedz co konkretnie potrzebujesz..
koman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 częsci do mojej a4 bo szykuję ja na zakończenie sezonu aha... widziałem cię obok orzecha o godzinie 12.25 w poniedziałek co taki zadowolony byłeś jak byś wygrał na maszynie
Lukaszxxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widziałem cię obok orzecha o godzinie 12.25 w poniedziałek co taki zadowolony byłeś jak byś wygrał na maszynie A powiem ci ze tarfiles i to w 100% :> piec kola :decayed:
koman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widziałem cię obok orzecha o godzinie 12.25 w poniedziałek co taki zadowolony byłeś jak byś wygrał na maszynie A powiem ci ze tarfiles i to w 100% :> piec kola :decayed: od dziś jeżdżę z tobą na maszyny
Lukaszxxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hehe głupi fart:) pozniej bym to samo mogl wlozyc i nic nie siadzie, tak o profilaktycznie raz na jakis czas stowke warta wrzucic :>
koman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 człowieku wygrałeś 1/2 wartość mojego auta
Lukaszxxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hehe dobre ale w sumie i prawdziwe oj tam czasami sie trafi
jacek28 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 częsci do mojej a4 bo szykuję ja na zakończenie sezonu a kiedy jest zakończenie sezonu?
tomekhxc Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dzisiaj w majdanie po godz 9 widziany koman tzn raczej jego audi bo ktos inny prowadzil
koman Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dzisiaj w majdanie po godz 9 widziany koman tzn raczej jego audi bo ktos inny prowadzil się ojczulek woził a na kawę czemu nie zajechałeś ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi