Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spalone wnętrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam miał ktoś do czynienia ze spalonym środkiem auta wystarczy wymienić plastiki i czy zostanie jakiś zapach???

Opublikowano

Jak się wnętrze spaliło, to moim zdaniem jeszcze instalacje elektryczne również się potopiły i są do wymiany :)

Opublikowano

Znajomy kupił spalone Vito i długo nie mógł się pozbyć smrodu.

Opublikowano

Opisz kolego problem, przyczynę zniszczenia a na pewno się pomoże.

Co do smrodu po dokładnym umyciu każdego elementu zostanie znikomy zapach do wywietrzenia

Opublikowano

na bank elektryka nie będzie działała tak jak powinna... z zapachem będzie problem napewno

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej napisali.... Napisz jak bardzo "w jakim stopniu" środek został spalony....

Opublikowano
  • Autor

po prostu znalazłem takie auto w dobrej kasie z przodu nic nie ruszone tylko taki biały nalot z tyłu podsufitka i plastiki [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:11_________________________________________________dziękuje wszystkim za rady!!!

Opublikowano

po prostu znalazłem takie auto w dobrej kasie z przodu nic nie ruszone tylko taki biały nalot z tyłu podsufitka i plastiki [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:11_________________________________________________dziękuje wszystkim za rady!!!

Jak przód cały to może nie będzie tragedii :)
Opublikowano

Wydaje mi się że smrud spalenizny jest tak trudny do pozbycia jak smrud z trupa

jak dlamnie czeba caly srodek wymienic wraz z siedzeniami podsufitka i dywanami czyli kompletny srodek

Opublikowano

no ta ale jeżeli dobra kasa to może warto czesci znowu nie sa takie drogie zależy jaka marka?

Opublikowano

niech kolega doda foto fury , jak wyglada po tym spaleniu

Opublikowano

ja chyba wiem o jakie auto Ci chodzi i napisze Ci ze nie baw sie w to. jest spalone przy skrzynce bezpieczników tak ? smrodu się pozbedziesz jak wypierzesz auto to nie bedzie nic czuć. ale to już nie bedzie to auto co było z fabryki, takie auta to tylko na częsci :gwizdanie: jak masz jakieś pytania to dawaj na PW.[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 15:23_________________________________________________

Wydaje mi się że smrud spalenizny jest tak trudny do pozbycia jak smrud z trupa

jak dlamnie czeba caly srodek wymienic wraz z siedzeniami podsufitka i dywanami czyli kompletny srodek

a Ty wiesz jak śmierdzi trup ze takie rzeczy wygadujesz ??????????? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Choc wymienisz środek to i tak będziesz czuł spalenizne przez dłuższy czas :gwizdanie: pranie nic nie pomoże przez jakis okres i napewnie nie będzie to 1-2tyg :gwizdanie:

Spalone auto to syf

Opublikowano

Kowi miałem do czynienia ze spalonym autem i wiem :gwizdanie: zapach zniknie ale wiadomo ze musisz wymienic sporo rzeczy :gwizdanie: ale tak jak mówisz to SYF :good:

Opublikowano

a Ty wiesz jak śmierdzi trup ze takie rzeczy wygadujesz ?????

A żebyś wiedział koledze tata umarł w samochodzie w garażu lerzal 4 dni wszyscy go szukali a on w samochodzie , nie dowytepienia smrud

łyso ci teraz ?? nie?? a powinno

Opublikowano

każdy smród da się wywabić, zakamuflować niektórzy jeżdżą samochodami po takich przejściach nawet nie wiedząc o tym. natomiast blacharki w miejscu spalenia nie naprawisz - tylko wymiana jeżeli chcesz auto dla siebie. Temperatura blasze i nadwoziu zrobiła swoje. tak jak koledzy wcześniej pisali takie autko niestety już tylko na części. :kwasny: