MOTOHOUSE Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 witam wszystkich.jestem początkujący.Jestem posiadaczem audi a4 1,9tdi awx 131ps 2001rok i mam problem z alarmem oczywiście fabrycznym po zamknięciu po kilku godz.ok.4,5 załącza się alarm auto jest garażowane
OLO_GDA Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 nie znam tego alarmu ale objaw taki moze byc spowodowany tym ze akumulator Ci sie rozladowuje - alarmy najczesciej maja czujnik spadku napiecia- wiec jezeli w tym aku napiecie spada po paru godzinach to moze byc to. sprawdz na innym albo zobacz czy jakis odbiornik nie zre Ci pradu ...
MOTOHOUSE Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 akumulator mam nowy centra futura 75ah byłemu elektromechanika i stwierdził że jest uszkodzony sensor uderzeniowy ale w serwisie powiedzieli mi że takiego nie ma w audi
adamq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 A w VAGu żadnych błędów nie wypluło??
MOTOHOUSE Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Problem rozwiązany.Przerwany przewód w dzwiach kierowcy
Rekomendowane odpowiedzi