Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Nowe mody!Audi A4 rocznik 2005 , 17, 1BE,Hamulec 320mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawość to pierszy stopień wiesz gdzie :evil:

pierwszy stopień do zepsucia turbo ? ;( ;(

To ja tak nie chce :gwizdanie:

...ale tak czy siak furka fajna :).

:hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

wkońcu zagościły letnie fele z oponkami :naughty:

3aa469bc437ca3bamed.jpg

a88a8540b2812380med.jpg

20863ce97d15fa7amed.jpg

wiem wiem gleba by sie przydała

powiem szczerze że bałem sie przejśc na 17 ale nie ma tragedii i juz chce 18-tki tylko najpierw zawias w dół.

Opublikowano

Mam takie same felgi, tylko że z oponami 235/45/17. Moim zdaniem i chyba nie tylko moim, bardzo pasują do B6/B7. Tak jak piszesz, zawias musi iść w dół.

Opublikowano

Fela git ale zawieszenie koniecznie niżej... :good::wink4:

Opublikowano

tylko jak chcesz 18" to glebę conajmniej -40mm bo inaczej będzie koza. Idealnie jakbys gwinta KW zapodał, ostatnio widziałem na Allegro używke w dobrym stanie za jakieś grosze to na zimę byś go podnosił a na lato opuszczał ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tylko jak chcesz 18" to glebę conajmniej -40mm bo inaczej będzie koza. Idealnie jakbys gwinta KW zapodał, ostatnio widziałem na Allegro używke w dobrym stanie za jakieś grosze to na zimę byś go podnosił a na lato opuszczał ;-)

pomysł dobry z gwintem :good: tylko gdzieś ty OGr gwint za grosze widział?

A widzę Boseron ze miałeś jak ja duże opory do założenia 17' a teraz myślisz o 18' :tongue4:

Opublikowano

na Allegro prawie nówki KW V2 za 2200 zł, a bardziej zużyte KW chodziły po 800 zł. Tak czy inaczej te które chodzą do B5 za 1200-1600 są w duużo gorszym stanie niż te do waszych ;-)

Opublikowano
  • Autor

to prawda na 17 jeździ się wyśmienicie :tongue4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________myślałem o spręzynach s-line 1BE , KW sądze ze będzie za twardy :mysli:

Opublikowano

to prawda na 17 jeździ się wyśmienicie :tongue4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:54_________________________________________________myślałem o spręzynach s-line 1BE , KW sądze ze będzie za twardy :mysli:

Też tak myślę. S-line jest optymalnym rozwiązaniem i podobno nie ma uszczerbku na komforcie.

Opublikowano

mam u siebie 1BE z nowymi amorami wahaczami itp na 17-stce to możesz sobie zobaczyć jak na tym się jeździ ;-) podejrzewam że jeżeli lubisz komfort to zostawisz ori zawias ;-)

Opublikowano
  • Autor

Witam moje audi A4 BKD 2.0 2005 na alufelgach 235/45/17 to jest dopiero jazda .Pozdrawiam

:mysli:

Opublikowano

Zapomniałaś napisać o napędzie na tył, boski jest co nie :polew: :polew:.

Żeby nie było OT to fajna Audica :), widać że zadbana, tylko gleby brak.

Opublikowano
  • Autor

S-line komfort jazdy bez porównania.Mam audi cały s-line .Zawieszenie niskie sportowe jaki i wyposażenie fotele skórzana kierownica ,drążek zmiany biegów .Komfort jazdy niesamowity .... nie da się tego opisać :) A już nie wspomnę o wyglądzie s-line zderzaki ZRYWA d*pę . POZDRAWIAM

to pochawl sie nią w dziale moje A4 B7 skoro to takie cacko, pisac każdy ładnie potrafi [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:39_________________________________________________a Ty myślisz ze masz jedyny na tym forum wersje s-line :mysli: o ile to prawda oczywiście[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:40_________________________________________________aha no i ten napęd na tył w twoim bolidzie , za***isty musi być :polew:

Opublikowano

koleżanko, nie bulwersuj się ale im chodzi o to że chwalisz się swoim w czyimś wątku tak jakby to był kolejny cud świata a do tego w Audi w serii nie było tylnego napędu który masz ustawiony w profilu (rzeźby z Q na RWD nie podejrzewam w tak młodym aucie).

Opublikowano

Jestem nowa na AUDI A4 KLUB POLSKA , wiec nie ogarniam jeszcze gdzie i co się pisze . Nie dawno kupiliśmy z mężem AUDI , wiec nie mam jeszcze fotek ale myślę ,że na weekend wstawię byś mógł zobaczyć i skończyć te Twoje głupie komentarze . Bo w Polsce jest tak nie zobaczę nie uwierzę !

Wyluzuj Marta. :cool1: Zrób fotki i podziel się swoją furką w odpowiednim dziale i będzie git. A nie, wpadłaś na wątek i chwalisz się swoją furką i wszyscy w szoku. :decayed:

:hi:

Boseron widzę, że myślisz o sprężynach S-Line ale to nie taka prosta sprawa z odpowiednim doborem springów jak pokazało kilka przypadków z forum. Ja też o tym myślałem ale ostatecznie zainwestowałem w springi H&R i jestem mega zadowolony. Obniżenie -35mm czyli nieco więcej niż S-Line. Do wyboru masz jeszcze Weitec... Koszty porównywalne. :good:

Opublikowano

ale sprężyny powinno się wymieniać z amorami. Same springi bez amorów trochę bez sensu. Te co masz mają inny skok niż takie na -35mm.

Opublikowano

ale sprężyny powinno się wymieniać z amorami. Same springi bez amorów trochę bez sensu. Te co masz mają inny skok niż takie na -35mm.

Absolutnie się z Tobą zgodzę i pewnie tak w przyszłości będzie. :wink4: WIemy, że sporo (większość) wymienia same springi i długo na tym jeździ. :naughty:
Opublikowano

a no to też fakt ;-) robią tak i tak jeżdżą ;-)

Opublikowano

Jak już pisałam ,że jestem nowa i sory ,że napisałam tam gdzie nie powinnam ,to może mi ktoś powie w który dziale mam opisać moje autko .

No w tym dziale tylko załóż nowy wątek coś w stylu... za***isty S-Line na 17kach... :wink4: BTW 17ki to jeszcze nie taki wypas i "dopiero jazda" - bo jak poczytasz trochę to zobaczysz, że jeździ się nawet na 19kach. :decayed: :gwizdanie:
Opublikowano

Jak już pisałam ,że jestem nowa i sory ,że napisałam tam gdzie nie powinnam ,to może mi ktoś powie w który dziale mam opisać moje autko .

No w tym dziale tylko załóż nowy wątek coś w stylu... za***isty S-Line na 17kach... :wink4: BTW 17ki to jeszcze nie taki wypas i "dopiero jazda" - bo jak poczytasz trochę to zobaczysz, że jeździ się nawet na 19kach. :decayed: :gwizdanie:

już spokój, wszystko opanowane

koleżanka jest "nowa" na forum i nie jest obcykana co i jak

powoli Tworzy swój wątek w dziale B7 więc kończcie OT w wątku kolegi :hi: