spolprog Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam. Czy jest możliwość odbudowy zniszczonej felgi ? Porysowałem felge o krawężnik i teraz nie wygląda to zbyt ładnie. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mniej wiecej i za jaką sume mogą ją wyrównać i pomalować ? Miejsce na podlasiu ... Pozdrawiam
Gość rob Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 napisz na pw do Keżora, miał ten sam problem
grafi Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zawsze można dać do regeneracji. koszt takiej zabawy to około 120 zł za szt. bynajmniej ja tak płaciłem.
spolprog Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 Felga teraz wygląda tak : Na żywo nie rzuca się za bardzo w oczy, ale mimo to chciałbym to jakoś zrobić. Może macie jakieś domowe sposoby naprawiania felg ? Jeżeli tak to jakie ?
kamil21 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 to ja ci powiem Spewnoscia wiesz gdzie jest Kleosin? wyjezdazajac droga z bialego kierujac sie na mazowieck masz po prawej stronie Texsas tam napewno ci to zrobia ok 100zl za szt. Jesli nie w Texsasie, to sa inne chyba dwa warsztaty po drodze gdzie zajmuja sie prostowaniem felg, lakierowaniem itp. Mnie tez to czeka lakierowanie felg ale dopiero na wiosne na twoim miejscu zrobilbym to samo bo jeszcze nie raz zaliczysz kraweznik, no chyba ze zmieniasz fele na zime.
spolprog Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 No na tych felach na pewno na zimę nie będę jeździł zmieniam na zimę i wtedy chce zawieźć
kamil21 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 no to tak jak ci pisalem Kleosin jest chyba najblizszym miejscem i napewno moge go tobie polecic
Rekomendowane odpowiedzi