acev78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam mam pytanie czy warto założyć pompę paliwową od AFN-a do mojej audiczki 1,9 ahu?????? bo moja pompa jest na wykończeniu a mam na oku pompę od silnika AFN. ponoć ta pompa ma lepszy skok i wydajnosc mimo ,że także 10mm.proszę o odpowiedz czy warto??????pozdrawiam i dziękuje Mariusz
elmo814 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Szukaj jakiejś 11mm z silnika AHH albo ALH z golfa, ewentualnie 10mm od ASV albo świeżej z AFN
Grzesiekkbc Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja mam założoną ostatnio pompę z AFN i powiem Ci że różnicy za bardzo nie zauważyłem. Kupiłem ją bo zawsze to coś młodszego niż starsza z 1z jaką miałem wcześniej.
spanky Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam mam pytanie czy warto założyć pompę paliwową od AFN-a do mojej audiczki 1,9 ahu?????? bo moja pompa jest na wykończeniu a mam na oku pompę od silnika AFN. ponoć ta pompa ma lepszy skok i wydajnosc mimo ,że także 10mm.proszę o odpowiedz czy warto??????pozdrawiam i dziękuje Mariusz tak, pompa AFN jest wydajniesza od AHU, tylko kwestia znalezienia takie w dobrej kondycji
acev78 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 A ta pompa jest identyczna jak w AHU??? czy trzeba coś przerabiać???chodzi mi o pompę od AFN-a????czy pasuje bez przeróbek??pozdro Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi