M.Audi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 ja to proboje na zasilaczu zeby za duzo nie popalic zrobilem jak napisales i jak klikne 1 to mi sie zapalaja wszystkie lamki i po jakims czasie gasna moze w aucie bedzie sie to dobrze zachowywalo rozumiem ze ty maz poodlaczone to tak: 1 PIN ---- SZARO CZARNY 8 PIN ---- CZARNY 10 PIN ---- ZIELONO CZARNY 5 plus podswietlanie przyciskow 7 minus do podswietlanie przyciskow i to by bylo na tyle zadnych dodatkowych minusow czy plusow
ardian6 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 dokładnie tak. Zaopatrz się w te małe bezpieczniki bo siłą rzeczy z 4 spaliłem przy podłączaniu:)
M.Audi Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 kolego wszystko by bylo ok tylko ze jak mam ustawione na nautral to z pinu 7 wychodzi napiecie czyli minus z podswietlanie moze tu sie robilo zwarcie ale jak podlacze tylko napiecie na plus to tez swieci podswietlanie[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 10:58_________________________________________________sprawdzilem jeszcze podswietlanie przyciskow 5 plus i minus stały z 8 tez swieci wiec tak to podlacze
P-U-M-A Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 U mnie podłączone piny 5 i 8 nie działa podświetlenie dzisiaj sprawdziłem.[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 18:34_________________________________________________Ardian myśle nad tym żeby teraz zrobić podświetlenie wnętrza chodzi mi o przestrzeń na nogi podłaczyć to tak normalnie jak w tym temacie czy jakoś inaczej teraz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=64122.0;highlight=pod%B6wietlenie
ardian6 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Sposób właściwy z tego posta co podałeś.Jeżeli natomiast nie uda Ci się tym sposobem to możesz podpiąć się pod lampkę górną-jak już ją zamontujesz Ja planuje podświetlanie pod drzwiami po otwarciu ale to na wiosnę bo za zimno teraz.
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Podlaczalem te podswietlenie przeciskow.Przewody pociaglem od regulacji swiatel i jest na nich napiecie tylko na postojach a na mijania znika masz tez tak czy dlaczego tak jest. Dodam ze regulacja swiatel swieci na postojach i na mijania.
ardian6 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Widzę, że jesteś skazany ciągle na jakieś problemy.U mnie świeci na na postojach i na mijania. Skoro tak u Ciebie jest to raczej źle podłączone jest.Zostaw sobie jeden kabel podłączony a drugim zmieniaj masz 3 opcję- powinieneś w końcu trafić .Miałem podobnie z podłączeniem zapalniczki poliftowej-też mi tak samo podświetlanie nie świeciło na mijania.
bentle120 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 witam ja nic z tego nie rozumiem nie mam funkcji pasanger airbag off ani szyber dachu natomiast mam temperature wnętrza + diody oto kabelki 1 -pusty 2- szary z niebieskim paskiem 3- czerwony z żółtym paskiem 4-zielony z zółtym paskiem 5-brązowy z białym paskiem 6-brązowy 7-czarny 8-szary z zielonym paskiem 9-czerwony z piałym paskiem 10- brazowy z fioletowym paskiem 11-brazowy z czerwonym paskiem 12- brazowy z niebieskim paskiem
bentle120 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tak kostke mam orginalna [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 18:59_________________________________________________tylna lampka tez nie jest prosta :gwizdanie:
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tak kostke mam orginalna [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 18:59_________________________________________________tylna lampka tez nie jest prosta :gwizdanie: Też właśnie ją mam ale narazie chce opanować tą z przodu a potem ta tylnią zamontuje ale sie fajnie w aucie prezentuje.
ardian6 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Też się zastanawiam nad tą lampką z tyłu ale nie wiem czy tak to ładnie będzie się prezentowało jak samemu to zrobię.[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 20:31_________________________________________________Dajcie zdjęcie tylnej lampki z pinami.
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Wyśle ci jak zrobie pierw tą przednią tamta leży w kartonie w garażu. A co do tego podświetlenia to Czyli + do 5 a do jakich ma być - ?
barszczyna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Jestem ciekaw, czy do przedlifta z szyberdachem też by dało radę to zrobić, bo w moim ktoś zerwał zaczep u góry i lampka zwisa z jednej strony. ;/ Dodatkowo szyberdach nie działa, ale to inna sprawa. ;d
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Mnie też już dawno nie działa ale jakoś mi się nie pali żeby to zrobić pewnie silniczek sie zepsuł. Pewnie da się sterować tylko trzeba odpowiednio. Kolego zajrzyj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183210.0
barszczyna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Prawdę mówiąc nie mam pojęcia, co z moim dachem jest. Dostałem tylko instrukcje, żeby nie ruszać szyberdachu i prawej przedniej szyby.
P-U-M-A Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Szybe też miałem ale pobawiłem w kostkach i działa jak by sie udało zrobić tego spota w niedziele to mógł bym ci pokazać jak u mnie ta lampka wygląda.[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 21:37_________________________________________________A więc mnie się wreszcie także udało podłączyć wszystko jak ktoś będzie chciał mam opis w garażu. Podświetlenie i wszystko działa jak należy Dzięki za pomoc Ardian
danielom Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Wiec moze zrob ładny opis itd i wrzuc tu?
P-U-M-A Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Dobra to może jeszcze dzisiaj sie wyrobie to wrzucę dokładny opis.
Rekomendowane odpowiedzi