tomasimo Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Mam pytanko , mianowicie czy drgania kierownicy i calej budy na postoju mogą byc spowodowane pompowtryskiwaczami ? Dzis zapytałem sie babki wychodzącej z takiego auta jak ja czy drga jej kierownica a ona na to ze kiedys tak ale po wymianie lub naprawie lub wymianie uszczelniaczy przeszło(nie wiedziała dokładnie , ale na 100% cos z pompkami). I faktycznie jak sprawdziłem kierownica stała i ani drgneła. Czy da sie jakos sprawdzic czy pompki są winne tak , i ile kosztuje wymiana uszczelniaczy lub regeneracja pompek . Dzieki za podpowiedzi .
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Pierwsze zapnij Vaga i sprawdz pompki i najlepiej zrób logi i zapodaj na forum wtedy będziemy coś wiedzieć
wojtekce Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 może być od pompek a także poduszek zawieszenia silnika jest o tym , zrób logi statyczne i wrzuć na forum
Proof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Wymiana uszczelniaczy pompek 200zł w Krakowie. Zestaw naprawczy Bosch 30zł do jednej pompki a 125zł w ASO.Uszczelka dekla zaworów 75zł w ASO. Podepnij najpierw VAGa i zrób logi.
wojtekce Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Wymiana uszczelniaczy pompek 200zł w Krakowie. Zestaw naprawczy Bosch 30zł do jednej pompki a 125zł w ASO.Uszczelka dekla zaworów 75zł w ASO. Podepnij najpierw VAGa i zrób logi. tzn. ktoś to wymienia za 5zł (robota) :gwizdanie:
Krzysztof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Wymiana uszczelniaczy pompek 200zł w Krakowie. Zestaw naprawczy Bosch 30zł do jednej pompki a 125zł w ASO.Uszczelka dekla zaworów 75zł w ASO. Podepnij najpierw VAGa i zrób logi. tzn. ktoś to wymienia za 5zł (robota) :gwizdanie: Chyba za 50,-/szt. Przecież napisał, że 200,- robota + 4*30,- za uszczelniacze.. tomasimo: Zaloguj grupę 013 i 023 to da jakiś pogląd na stan pompek.. P.S. Mam VAGa i mieszkam w miejscowości obok Olkusza :gwizdanie:
Proof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 tzn. ktoś to wymienia za 5zł (robota) :gwizdanie: Brawo kolego 200zł robocizna u chłopaków z ul. Mokrej.
virus Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja tam wymieniałem sam trzeba mieć tylko troche pojęcia
virus Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Virus, to moze jakis DIY? :gwizdanie: Nie robiłem fotek a szkoda bo już zmieniałem kilka razy i nie jest to trudna operacja. Tu macie DIY'a Mastera z fotkami http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=161
Rekomendowane odpowiedzi