les Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam:) mam pytank czy jest szansa, ze dostane gdzies samo szkielko do prawego halogena? nie wiem czy zgubilem czy komus sie przydalo:/ nowy haloge kosztuje blisko 200 zł i troszke mi szkoda wydawac kaske tymbardziej, ze obecny dziala tylko nie ma szkielka...ehh strasznie brudny teraz jest w srodku to tak swoja droga:/ pozdrawiam
cayenne Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zaklej go np. folią,bo powłoka odblaskowa zmatowieje zanim znajdziesz szkiełko. A gdzie? W takim przypadku najlepiej popytać na "dobrym" szrocie.Być może uda Ci się nawet dorwać cały w dobrej cenie.
adadur Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Absolutnie nie do dostania - dzwoniłem w tej sprawie do Valeo Polska. Chesz oryginalny halogen sprzedam ci go po taniości łącznie z lewym który ma pęknięte szkiełko (korpus mocowanie wszystko OK). Prawy oczywiście jest cały.
les Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 a ten prawy jest oryginalny czy zamiennik...? uzywka czy nowy? ile za to bys chcial? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi