Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Srebrny przedlift, info aktualizowane w I poście.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie no, kasa to spoko, jadę w wakacje do Niemcowni na roboty, to coś ukulam grubszego. Póki co to mechanika do porządku, a potem reszta. Reflektory jak będą wolne środki to zrobię. ;)

Opublikowano

ja też chyba polecę znów do niemcowni :wink4: i albo uskładam na A4 1.9tdi w quattro albo rezam tą :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ogółem to stwierdziłem, że nie będę przy mrozach katował silnika gazem i jeżdżę tylko na PB. Cała instalacja wymaga kalibracji, no i wymiany filtrów + czyszczenia wtrysków, więc wolę benzynę. Czuć, że się jedzie, auto fajnie zbiera. ;d[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 11:22_________________________________________________Haha, dziś stwierdziłem, że klaksonu nie ma. :D Chyba jakiś związek ma to z wystrzelonymi airbagami :wallbash:

Opublikowano

Pewnie uderzenie poszło w stronę pasażera, tam siedzi klakson.

P1070327.jpg

Opublikowano
  • Autor

Zaraz będę na zakupy jechał, to rzucę okiem. ;)

Opublikowano

Haha, dziś stwierdziłem, że klaksonu nie ma. :D Chyba jakiś związek ma to z wystrzelonymi airbagami :wallbash

Jak to nie ma KLAKSON'a, jestem jestem :gwizdanie: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew:

Na początku nie szczaiłem, o co chodzi. Ale potem spojrzałem na Twój nick i mam dla Ciebie wiadomość: wracaj na swoje miejsce. :D ;]

Opublikowano

Heh, nie będę działał u Ciebie - nie chce mi się, kup se trąbke :polew::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, bo kumpel co mi robi za klakson powoli gardło zdziera. ;d

Opublikowano

No, No, No bo kurde bez klaksonu się nie jeździ :P. A jak będziesz chciał sobie zatrąbić na kogoś kto Ci droge zajechał itp... :cool1: i co wtedy zrobisz?

Opublikowano
  • Autor

Klakson + czyszczenie pompy wspomagania i nowy płyn w sobotę.

Nieśmiałe plany modów na przyszłość (na 100% niejednokrotnie ulegną zmianie):

Trochę poczytałem forum i ułożyłem małą listę modów, które bym zaaplikował mojej ukochanej. Oczywiście wszystko po ogarnięciu mechanicznych bolączek, które są dla mnie w tej chwili priorytetem:

-Większe felgi, jakieś już mi się tam kołują pod letni zestaw opon.

-Gleba, bo na ori zawieszeniu strasznie się jeździ.

-Lampy przód polift (polećcie mi coś konkretnego, jako że jestem mało doświadczonym Audi Maniakiem, najlepiej zdjęcia.)

-Co do tylnych lamp, to nie mam pojęcia. Ale na pewno chcę je zmienić. ;)

-Odświeżenie wnętrza, czyli pewnie kiera S4 + czyszczenie/zmiana kokpitu (tutaj również proszę o jakieś pomysły.)

-W dalekiej przyszłości, jeśli nic dziwnego się nie stanie (czyt: nie wygram w totka :decayed: ) zrobiłbym swap na większy silnik (2.4?). Pytanie tylko, czy konstrukcja auta z silnikiem 1.8 to wytrzyma...

-Odmłodziłbym kolor samochodu + jakieś ładne zderzaki i progi.

Wszelkie sugestie i krytyka (konstruktywna + naprostowanie moich chorych wizji) są mile przeze mnie widziane. Weźcie pod uwagę, że mój staż na forum jest bardzo krótki, chociaż i tak dłuższy niż staż jako kierowca. :)

Pozdrawiam.

PS: Dodane do pierwszego posta.

Opublikowano

-Gleba, bo na ori zawieszeniu strasznie się jeździ.

Oryginalne 1BE, czyli lekko obniżone tez jest OK

-Lampy przód polift (polećcie mi coś konkretnego, jako że jestem mało doświadczonym Audi Maniakiem, najlepiej zdjęcia.)

Nie ma co polecać. Wszystko juz w temacie napisałeś: POLIFT. :>

Silnika nie ruszaj. Jak nie chcesz 1.8, to naprawdę to sprzedaj i kup taki jak chcesz w normalnym stanie.

Opublikowano
  • Autor

Ori poliftowe dużo w wyglądzie auta nie zmienią. Za to te diodowe całkiem ładnie się prezentują, a co do red&white depo to też całkiem niezłe. Cóż, będę musiał pomyśleć za jakiś czas. ;) Dzięki za szybkie info.

Opublikowano

tak sprzedawałem i na szczęście pozbyłem się ich i już założony II lift :decayed:

Opublikowano

oO. To ty :tongue4:

Jakie masz zdanie na lampy typu dioda ... ale szczerze żeby przemówić wszystkim do głowy :decayed:

Opublikowano

ja w samochodzie miałem już lampy rożnego typu, ringi ,jakieś ledy jakieś diody i wszystko fajne do czasu potem przychodzi czas, i zachciewa się lamp po II lifcie i powiem szczerze nie zamienił bym ich na nic innego i tobie tez radze zakładać od razu II lift bo potem będziesz płakał :)