Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Srebrny przedlift, info aktualizowane w I poście.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jedyne co mnie boli, to że mi nie pokazuje spalania. :wallbash:

Opublikowano

tak czytam i czytam

i powiem że sporo czasu przed tobą ale wszystko się da zrobić.

a więc:

1. Porób wszystko co związane po stronie mechanicznej itp

2. Na końcu zostaw sobie kosmetykę,

zaglądaj do działu warsztat tam jest dużo rzeczy na sprzedaż w super cenach więc mozesz coś ciekawego wyrwać.

podjeć na najbliższego spota tam podepną autko pod vaga i dokładnie sprawdzą co i jak. Jak byś czegoś potrzebował to służe swoją pomocą

życzę powodzenia

P.S wszystko się da wyprowadzić a jak zrobisz to z głową to sam będziesz mile zaskoczony

Opublikowano
  • Autor

Wierzę w to, ciągle jestem pełen zapału. ;]

Opublikowano

zaglądaj do działu warsztat

chodziło mi o dział Sprzedaż sorki za pomyłke

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze pytanko z innej beczki, warto rozpórkę zakładać do tak starego auta? Czy jest to wręcz wskazane?

Opublikowano

Nie ma sensu zakładać rozpórki, w kjs-ach chyba tym nie będziesz startował :wink4:? Porządna rozpórka, a nie wyginająca się atrapa też swoje kosztuje.

Opublikowano

http://allegro.pl/radio-samochodowe-vk8608-usb-sdhc-rds-panel-mp3-i1502080509.html

Co sądzicie o tym radyjku? Wiadomo, jest tanie, ale w aucie mam głośniki tylko z przodu (po 2 na drzwiach), więc raczej nic lepszego nie potrzebuje. No i USB/karty SD też w zupełności wystarczą. Warto?

Kolego, polecam Ci lepiej odlożyć kasę np. na nowe światełka na przód. ;) Audio zostaw sobie na później. Zrób co trzeba na początku, zadbaj o stan techniczny.

O albo mam lepszy pomysł. Kup sobie puki co adapter (tą kasetę z kablem) to będziesz miał muzykę z odtwarzacza. A resztę przeznacz na jakieś kosmetyki dla autka ;) Zrobisz sobie polerkę na lato itd :good:

Opublikowano
  • Autor

Ech, nie wiem, czy dziś ostatni raz swoją A4 nie jechałem. :| Ojciec wykalkulował, że taniej wyjdzie, jak ja będę jeździł BMW z 5l silnikiem zamiast tego kloca, który wcześniej niunią jeździł i niunia wraca do niego, bo on jeździ dużo więcej a i tak bena idzie z kieszeni ojca. Będę walczył o Audi. :(

Opublikowano

Ja bym się na Twoim miejscu cieszył bo ta Twoja Audi to dobre kilka tys zł by kosztował by doprowadzić go do stanu zadowalającego mało wymagającego klubowicza :) A tu jakieś pewnie nowsze BMW Ci się ostanie.

Opublikowano
  • Autor

To bmw jest w takim samym, jak nie gorszym stanie. Zresztą mogłoby być nowe, ja wole to stare A4.

Opublikowano

To nieźle orają auta w firmie Twojego taty.

Opublikowano
  • Autor

Uff, wywalczyłem już dziś, że będę miał z powrotem swoją kochaną a4. Na 100% jutro. ;D

Opublikowano

Uff, wywalczyłem już dziś, że będę miał z powrotem swoją kochaną a4. Na 100% jutro. ;D

tak czytam i czytam i fajny serial sie z tego robi :tongue4::polew:

Opublikowano

"moda na sukces" Ricz przez 20 odcinków zamykal drzwi :polew:

Opublikowano

dajcie spokój :tongue4: ważne że samochód otrzyma :evil:

Opublikowano
  • Autor

"moda na sukces" Ricz przez 20 odcinków zamykal drzwi :polew:

W 21 odcinku się okazało, że kluczyki w stacyjce zostawił, a zapasowe zgubił 34 odcinki wcześniej. :polew:

Koniec OT, wysprzątałem całe autko w środku, tylko ta dziura na kokpicie zaklejona jakimś gównem mnie irytuje nieziemsko. Ktoś wie, co to może być i jak się tego pozbyć?

Opublikowano

widze ze juz troche mechaniki ogarnałes :good: a co do tego badziewia na kokpicie hmmm no raczej tego niczym nie usuniesz ani nie zamalujesz. zostaje tylko wymiana calej dechy albo oddanie do obicia w jakim materiale, od nas jeden gosc ma za 100zl do sprzedania cała deske z polifta zaraz poszukam kto to i dam ci na niego namiar :good:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 16:05_________________________________________________jozek726 on ma deche :tongue4: chcesz to do niego pisz bo w sumie 100zl to nie jest duzo :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze mi pompa wspomagania została do ogarnięcia, no i jeśli chodzi o środek, to bym chciał najpierw władować kasę w szyberdach i szybę prawą. Dzięki za namiary w każdym razie. ;)

Opublikowano

nie ma za co :good: w tym pierwszym poście z lekka masz bałagan :embarrassed: